Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (31/10) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς, μιας και όλη η οικογένεια των Δεμερτζήδων βρίσκεται σε αναστάτωση με την επιστροφή του Μάρκου, ενώ η Αλεξάνδρα καταλαβαίνει ότι κάτι της κρύβουν (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού για το τελευταίο επεισόδιο).

Τι θα δούμε σήμερα (31/10) στον Έρωτα Φυγά

Ο Μάρκος, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του Στέφανου, αρχίζει να γίνεται ο νέος άρχοντας στο Κιάρι. Ο Ιάσονας μαθαίνει τις ενέργειές του και ανησυχεί σοβαρά όχι μόνο για την οικογένεια, αλλά και τη δουλειά του. «Μητέρα, αυτοί φοβάμαι ότι θα θελήσουν να τα πάρουν όλα και ότι δεν θα μείνουν μόνο στις εντυπώσεις. Πρέπει να δράσουμε», λέει στη Μαργέτα. Η Αλεξάνδρα με τη σειρά της, σίγουρη ότι κάτι της κρύβουν όλοι, φτάνει πια στα όριά της, ενώ η Ελπίδα αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Μιχάλης βλέπει άλλη γυναίκα!

Τι θα δούμε αύριο (1/11)

Ο Φίλιππος καταφέρνει και παίρνει τη λίστα με τους συγκρατούμενους του Μάρκου και τη δίνει στον Ιάσονα. Αυτός με έκπληξη διαπιστώνει πως ο άνθρωπος που βοηθάει τον Μάρκο, δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Παράσχο, τον φονιά του πατέρα του. Πέφτει από τα σύννεφα. «Αυτός είναι. Δεν φτάνει που σκότωσε τον πατέρα μου, τώρα θέλει να μας τα πάρει όλα», μονολογεί.

Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα είναι πεπεισμένη πως η Μαργέτα και ο Ιάσονας της κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό και αποφασίζει να μάθει τι είναι. Παρ’ όλα αυτά, η οικογένεια Δεμερτζή θα αφήσει προσωρινά στην άκρη τα προβλήματα και τις εντάσεις και θα πάει στη λέσχη για τον καθιερωμένο χορό. Το γλέντι όμως θα διακοπεί απότομα, όταν ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρεθεί κι ο Μάρκος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς spoiler: Φουντώνει ο έρωτας του Μάρκου και της Αλεξάνδρας - Θα του αποκαλύψει για το παιδί;

Έρωτας φυγάς spoiler: Σοκ για τον Ιάσονα! Η Μαργέτα οδηγείται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο