Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς να είναι καταιγιστικές (δείτε εδώ πώς σχολίασε το Twitter το χθεσινοβραδινό επεισόδιο), ωστόσο απόψε (2/11) η δημιουργία του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου θα βρεθεί εκτός προγράμματος του σταθμού.

Γιατί δεν παίζει σήμερα (2/11) η Γη της Ελιάς

Όπως συνέβη και πριν από μερικές μέρες, έτσι και σήμερα (2/11), η Γη της Ελιάς δε θα προβληθεί στο πρόγραμμα του Mega, μιας και θα πάρει τη θέση της ο αγώνας Champions League ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Παρί σεν Ζερμέν.

Έτσι στις 21:00 θα προβληθεί σε επανάληψη το Μαίρη Μαίρη Μαίρη, ενώ στις 21:30 θα ξεκινήσει το pre game show. Ο αγώνας ξεκινάει στις 22:00 ακριβώς, ενώ θα ακολουθήσει το post game show.

Γη της Ελιάς Αθηνά

Τι θα δούμε αύριο (3/11) στη Γη της Ελιάς

Η Αθηνά δέχεται άλλη μια οργανωμένη επίθεση κατά της ζωής της. Η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθηνά έχει ξανά ως αποτέλεσμα την τιμωρία της. Για μια ακόμα φορά μεταφέρουν την Αθηνά στην απομόνωση, ενώ παράλληλα της στερούν και το επισκεπτήριο, γεγονός που την καταρρακώνει.

Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη για να μάθει πράγματα για τη ζωή της στη Μάνη και αυτή η επιμονή του δείχνει να την ενοχλεί. Στο μεταξύ οι εξετάσεις της Βασιλικής από το νοσοκομείο δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία.

Ο αστυνόμος Κουράκος μπαίνει σε υποψίες: «Δεν αποκλείεται να της έδωσαν το “χάπι του βιασμού”», λέει και αμέσως δίνει εντολή: «πάμε στο συγκεκριμένο μπαρ να ελέγξουμε όλες τι κάμερες» και όντως ένα βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια. Λίγο αργότερα ο Κουράκος κάνει μια κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να φτιάξουν τη σχέση και τον γάμο τους. Έναν γάμο που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι τον θέλουν και οι δύο, καθώς η καρδιά τους χτυπάει για άλλους...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Αποφάσισε ή εγώ ή αυτή!» - Ο Στάθης παρατάει την Εύα

Γη της Ελιάς - ανατροπή: Το DNA μίλησε! Αυτός δολοφόνησε μαφιόζικα τον Δημήτρη Καπράλο