Από Πέννυ Μαστοράκου

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στον Παράδεισο των Κυριών, το βράδυ της Τρίτης 1/11, η Γεωργία απασχολεί το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο αγανακτεί με την στάση της και την αφέλειά της να επιμένει πως ο Άγης (δείτε εδώ τα επικά σχόλια των χρηστών για αυτό το ζευγάρι σε προηγούμενο επεισόδιο) είναι το κατάλληλο άτομο για εκείνη και να μην ακούσει ούτε τον πατέρα της, ο οποίος της κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αυτή την επιλογή της, σε μία προσπάθεια να την αποτρέψει!

Έξαλλο για ακόμη μία φορά το Twitter με την Γεωργία

Οι χρήστες του Twitter, ειδικά μετά την σκηνή με τον πατέρα της που προσπαθεί να την μεταπείσει ξεσπάθωσαν, και η πλατφόρμα πήρε φωτιά από τα σχόλια!

Μην χάσετε το επεισόδιο της Τετάρτης 2/11

Ο Ντίνος αιφνιδιάζει την Αμαλία με μια ξεχωριστή έκπληξη αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θα ήθελε. Την ίδια ώρα ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ενώ ο αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες.

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις

Το ενδιαφέρον του Άγη για τη Γεωργία φουντώνει τη ζήλια της Δάφνης και η Αμαλία συμμαχεί με τον Πάρη για έναν κοινό σκοπό: «Πάρη, μόνο εσύ έχεις δει ποιος πήγε να σε δολοφονήσει. Δεν πρέπει να το κρύψεις. Δεν γίνεται να πέσει το φταίξιμο ξανά στον Ντίνο», του επισημαίνει κι εκείνος συμφωνεί: «Έχεις δίκιο, θα πω όλη την αλήθεια», της υπόσχεται. Ο Ντίνος προσπαθεί να βρει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και μαθαίνει ότι έχει μια κρυφή θαυμάστρια που δεν είναι άλλη από τη Μιράντα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή στον Παράδεισο των Κυριών! Ντίνος και Γιαμαλής στα ίχνη του Χρηστίδη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε κατάσταση σοκ ο Ντίνος! Η Μιράντα του αποκαλύπτει πως βιάστηκε και έχει παιδί με τον Χρηστίδη