Από Ελένη Μήτση

Ένα ακόμη απολαυστικό spoiler ακούσαμε την Τετάρτη 2/11 από την εκπομπή Mega Καλημέρα σχετικά με τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο ρόδο.

Η σχέση της Αγγελικής με του Βίκου έχουμε δει να κινεί πολλές υποψίες με την Αλεξία να είναι πολύ κοντά στο να αποκαλύψει, πως η μητέρα της έχει παράλληλη ζωή. Η Κύρα λοιπόν θα αναλάβει δράση στο σημείο αυτό και μάλιστα θα πιέσει τον Βίκο να πάρει αποφάσεις και μάλιστα δραστικές. Θα είναι άραγε αυτή η δραματική εξέλιξη, που ετοιμάζει.

Η Κύρα ζητάει μια μεγάλη χάρη από τον Βίκο

Ο Καστρινός σε απόγνωση για τον χαμό της Αλεξίας

Τα επόμενα επεισόδια στο Μαύρο Ρόδο, θα είναι ιδιαίτερα θλιβερά, καθώς όπως σας έχουμε κάνει γνωστό ήδη εδώ στο tv-24.gr σε μία από τις προσπάθειες να πέσει νεκρός ο Θέμης Καστρινός θα γίνει ένα μοιραίο λάθος που θα χαραχτεί στις μνήμες όλων για πάντα, καθώς θα πέσει νεκρή η Αλεξία.

Η απώλεια της Αλεξίας γεμίζει την καρδιά του Θέμη πόνο και οργή! Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του κόρη δεν υπάρχει πια και υπόσχεται στον εαυτό του να βρει τον δολοφόνο και να τον κάνει να πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο που του στέρησε το παιδί του!

Ο Καστρινός σε απόγνωση για τον χαμό της Αλεξίας

Το μίσος τον τυφλώνει και αμέσως μαζεύει τους άντρες του δίνοντας τελεσίγραφο, να κινήσουν γη και ουρανό για να βρουν τον δολοφόνο της και να τον πάνε σε εκείνον! «Τον θέλω ζωντανό, εδώ μπροστά μου. Ψάξτε παντού, φέρτε τον κόσμο ανάποδα και βρείτε μου τον δολοφόνο! Θα τον θάψω εγώ ο ίδιος με τα χέρια μου» λέει χαρακτηριστικά! Θα τον βρει όμως;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πένυ Αγοραστού - Μαύρο Ρόδο: «Η Τασούλα θα ερωτευτεί τον...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για την αγαπημένη σειρά

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Χωρισμός "βόμβα" - Τίτλοι τέλους για τους...