Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, η Χάιδω, που έχει μετανιώσει για τη στάση της απέναντι στον Λυκούργο, κάνει μια σπασμωδική κίνηση και δημοσιεύει την αγγελία του γάμου της με τον Λυκούργο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξανασμίξουν.

H κίνησή της, ωστόσο, δεν θα έχει τα θεμιτά αποτελέσματα, καθώς ο Λυκούργος γίνεται έξαλλος: «Ποιος σου είπε ότι θέλω να σε παντρευτώ, Χάιδω; Πάει το πουλάκι, πέταξε και κακώς πήρες αυτή την πρωτοβουλία. Τι δηλαδή, με έχεις σιγουράκι;», είναι τα λόγια του.

Τι θα γίνει τελικά με τον γάμο του Λυκούργου και της Χάιδως στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Λυκούργος Χάιδω επανασύνδεση

Τελικά, ο Λυκούργος κάνει πίσω, συγχωρεί τη Χάιδω και οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν. Ωστόσο αποφασίζουν από κοινού να προχωρήσουν έτσι: «Λοιπόν, για να εξηγούμαστε, πολιτικός γάμος δεν θα γίνει και έληξε εδώ το θέμα», της ξεκαθαρίζει ο Λυκούργος και αυτή συμφωνεί, ωστόσο σύντομα τα πράγματα για την οικογένειά της πρόκειται να είναι πολύ δύσκολα (δείτε εδώ τι θα τους συμβεί).

Στο νοσοκομείο ο Λυκούργος

Τα προβλήματα δεν σταματάνε να έρχονται τον τελευταίο καιρό στη Γη της Ελιάς. Μετά το σοκαριστικό περιστατικό που έγινε με τη Βασιλική και την απόπειρα βιασμού της (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter), ακόμα μία αναποδιά έρχεται για να αναστατώσει τους πρωταγωνιστές.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο θα βρεθεί ο Λυκούργος, ο οποίος θα αποφασίσει να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του για να ανανεωθεί.

Έτσι, ξεκινάει μία εξαντλητική διατροφή για να βρει τον παλιό του εαυτό και να γίνει ξανά όπως όταν είναι νέος. Η Χάιδω καθώς και η Μαργαρίτα τον προειδοποιούν να μην κάνει ακρότητες, ωστόσο εκείνος δεν ακούει κανέναν. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που τον κοροϊδεύουν για την απόφασή του.

Γη της Ελιάς Λυκούργος

Ο Λυκούργος ωστόσο συνεχίζει και έτσι κάποια στιγμή χάνει τις αισθήσεις του και πέφτει κάτω. Η Χάιδω και ο Φίλιππος τρέχουν γρήγορα στο πλευρό του στο νοσοκομείο, και όλοι όσοι τον κορόιδευαν, τώρα ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Σωκράτης υποψιάζεται το ψέμα της Αντιγόνης

Σοκ στη Γη της Ελιάς - Στο νοσοκομείο ο...