Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι με διαφορά το αγαπημένο ζευγάρι του Twitter, και σε κάθε επεισόδιο της Γης της Ελιάς, οι χρήστες τους αποθεώνουν στα σχόλιά τους, για το πόσο ερωτευμένοι και δεμένοι είναι παρά τις αμέτρητες δυσκολίες που έχουν χτυπήσει την πόρτα τους!

Αυτό συνέβη και απόψε, το βράδυ της Τρίτης 1/11 καθώς η Βασιλική πάνω στον τσακωμό της με τον Φίλιππο (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους), έφυγε από το σπίτι, και παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού! Αν δεν ήταν εκεί ο Φίλιππος η μοίρα της θα ήταν τραγική, αλλά για καλή της τύχη ο άντρας της δεν την άφησε από τα μάτια του και το Twitter τους δόξασε ξανά!

Το Twitter οργίασε με τον Φίλιππο και την πάλη του με τον παραλίγο βιαστή της

Ο Στέφανος χωρίζει και επιστρέφει στην Μάνη

Δεν είναι μόνο ο Σωκράτης λοιπόν που εισέβαλε στην Γη της Ελιάς (και θα έχει το πρώτο του φιλί με την...) αλλά και ακόμη ένας ήρωας που θα μπει, ή μάλλον καλύτερα θα επιστρέψει στην Μάνη και στα πάτρια εδάφη του! Ο λόγος για τον Στέφανο, ο οποίος μπορεί τώρα να είναι παντρεμένος με την Ελένη και να ζει τον έρωτά του στην Ισπανία, ωστόσο όμως θα επιστρέψει, και αυτός ο γυρισμός θα φέρει τα πάνω κάτω!

Όπως όλα δείχνουν ο γάμος του με την Ελένη οδεύει προς το τέλος του, και αποφασίζει να πάρει την βαλίτσα του και να επιστρέψει από εκεί που ήρθε! Πίσω στην Μάνη, όταν επιστρέψει θα αντικρίσει μία Μυρτάλη διαλυμένη, και έχοντας ακόμη αισθήματα για εκείνη, θα της συμπαρασταθεί και θα έρθουν και πάλι κοντά! Λέτε να δούμε επανασύνδεση; Όλα είναι πιθανά...

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler μεγατόνων! Έγκυος η Ιουλία στα επόμενα επεισόδια;

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη χάνει την γη κάτω από τα πόδια της! Εξαφανίζεται ο Χρήστος