Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα προβλήματα δεν σταματάνε να έρχονται τον τελευταίο καιρό στη Γη της Ελιάς. Μετά το σοκαριστικό περιστατικό που έγινε με τη Βασιλική και την απόπειρα βιασμού της (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter), ακόμα μία αναποδιά έρχεται για να αναστατώσει τους πρωταγωνιστές.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο θα βρεθεί ο Λυκούργος, ο οποίος θα αποφασίσει να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του για να ανανεωθεί.

Έτσι, ξεκινάει μία εξαντλητική διατροφή για να βρει τον παλιό του εαυτό και να γίνει ξανά όπως όταν είναι νέος. Η Χάιδω καθώς και η Μαργαρίτα τον προειδοποιούν να μην κάνει ακρότητες, ωστόσο εκείνος δεν ακούει κανέναν. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που τον κοροϊδεύουν για την απόφασή του.

Στο νοσοκομείο ο Λυκούργος στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Λυκούργος

Ο Λυκούργος ωστόσο συνεχίζει και έτσι κάποια στιγμή χάνει τις αισθήσεις του και πέφτει κάτω. Η Χάιδω και ο Φίλιππος τρέχουν γρήγορα στο πλευρό του στο νοσοκομείο, και όλοι όσοι τον κορόιδευαν, τώρα ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του.

Γιατί δεν παίζει σήμερα (2/11) η Γη της Ελιάς

Μπορεί οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς να είναι καταιγιστικές, ωστόσο απόψε (2/11) η δημιουργία του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου θα βρεθεί εκτός προγράμματος του σταθμού.

Όπως συνέβη και πριν από μερικές μέρες, έτσι και σήμερα (2/11), η Γη της Ελιάς δε θα προβληθεί στο πρόγραμμα του Mega, μιας και θα πάρει τη θέση της ο αγώνας Champions League ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Παρί σεν Ζερμέν.

Έτσι στις 21:00 θα προβληθεί σε επανάληψη το Μαίρη Μαίρη Μαίρη, ενώ στις 21:30 θα ξεκινήσει το pre game show. Ο αγώνας ξεκινάει στις 22:00 ακριβώς, ενώ θα ακολουθήσει το post game show.

Γη της Ελιάς Αθηνά

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Φωτιά στους Στεφανέους - Χάνουν την περιουσία τους

Τηλεθέαση prime time: Σασμός, Γη της Ελιάς ή GNTM 5 - Τι διάλεξε το κοινό