Από Ελένη Μήτση

Η Αθηνά μπορεί να είναι ακόμα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής στη Γη της ελιάς, αλλά η συμβολή του Κουράκου μετά τη μεταμέλεια του θα είναι καθοριστική, ώστε να βγει επιτέλους στον έξω κόσμο.

Μέσα από πληροφορίες του Πάμε Δανάη έγινε γνωστό, πως η Αθηνά με το που βγει από το κελί θα κάνει μια ανατρεπτική πρώτη κίνηση. Ποια θα είναι αυτή; Θα επισκεφτεί το κομμωτήριο και μάλιστα θα αλλάξει τελείως τα μαλλιά της. Φυσικά μετά από αυτό σειρά θα έχει η μητέρα της Μαρία, σε μία σκηνή που θα συγκινήσει ιδιαίτερα το κοινό.

Η πρώτη κίνηση της Αθηνάς στη ''Γη της ελιάς'' μετά την αποφυλάκισή της

Γκερέκου - Γη της ελιάς

Στο νοσοκομείο ο...

Τα προβλήματα δεν σταματάνε να έρχονται τον τελευταίο καιρό στη Γη της Ελιάς. Μετά το σοκαριστικό περιστατικό που έγινε με τη Βασιλική και την απόπειρα βιασμού της (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter), ακόμα μία αναποδιά έρχεται για να αναστατώσει τους πρωταγωνιστές.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο θα βρεθεί ο Λυκούργος, ο οποίος θα αποφασίσει να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του για να ανανεωθεί.

Έτσι, ξεκινάει μία εξαντλητική διατροφή για να βρει τον παλιό του εαυτό και να γίνει ξανά όπως όταν είναι νέος. Η Χάιδω καθώς και η Μαργαρίτα τον προειδοποιούν να μην κάνει ακρότητες, ωστόσο εκείνος δεν ακούει κανέναν. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που τον κοροϊδεύουν για την απόφασή του.

Γη της Ελιάς Λυκούργος

Ο Λυκούργος ωστόσο συνεχίζει και έτσι κάποια στιγμή χάνει τις αισθήσεις του και πέφτει κάτω. Η Χάιδω και ο Φίλιππος τρέχουν γρήγορα στο πλευρό του στο νοσοκομείο, και όλοι όσοι τον κορόιδευαν, τώρα ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Σωκράτης υποψιάζεται το ψέμα της Αντιγόνης

Τηλεθέαση prime time: Σασμός, Γη της Ελιάς ή GNTM 5 - Τι διάλεξε το κοινό