Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί τώρα να περνά τα πάνδεινα στην φυλακή και η ζωή της να μοιάζει μαρτύριο στην Γη της Ελιάς, ωστόσο η Αθηνά, παρά το πένθος της για την απώλεια του αγαπημένου της Ιάκωβου (για την οποία είχαν πέσει σε κατάθλιψη στο Twitter), βλέπει ξανά μία αχτίδα αισιοδοξίας όταν τελικά ο αστυνόμος Κουράκος της ανακοινώνει ότι...

Ο Κουράκος βρήκε τον πραγματικό δολοφόνο του Καπράλου

Ο αστυνόμος, μετά την επιτυχή αποστολή της Δήμητρας ως Ράινα, συνέλαβε δύο άτομα από το κύκλωμα τα οποία τον οδήγησαν στο σπίτι του αφεντικού, όπου βρήκε αποτυπώματα αντίστοιχα με εκείνα στο σπίτι του Καπράλου! Ο Κουράκος τότε αντιμετωπίζει κατάματα την Αθηνά και της ζητά συγγνώμη, αθωώνοντάς την!

Γη της Ελιάς

Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Μυρτάλης

Η Μυρτάλη έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και η αλλαγή στη συμπεριφορά της και ο τρόπος που μιλάει στους υπαλλήλους της αλλά και στους δικούς της ανθρώπους είναι αυταρχικός και απότομος.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πάνε και τόσο καλά ούτε στην προσωπική της ζωή μιας και καθώς δεν βρίσκει στο πρόσωπο του Χρήστου την ανταπόκριση που περίμενε, έχει στραφεί στον Αλέξη.

Η κίνησή της αυτή θα την εκθέσει πολύ σύντομα μιας και όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού και του TV24, ο Χρήστος θα την δει στο κρεβάτι με τον Αλέξη και θα την παρατήσει χωρίς να της δώσει καμία εξήγηση.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη

Ορισμένα δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν και ανέφεραν πως η Μυρτάλη, λίγο αφού χωρίσει με τον Χρήστο θα μάθει πως είναι έγκυος, ωστόσο δε θα γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Η Μυρτάλη δε θα μείνει ποτέ έγκυος, απλά θα χωρίσει με τον Χρήστο και θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το γεγονός ότι σιγά σιγά μένει μόνη της εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ιφιγένεια Τζόλα: «Θα υπάρξει καυγάς του Φίλιππου με...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για τη Γη της Ελιάς

Ξεπέρασε το 25% σε νούμερα το βράδυ της Πέμπτης (27/10) - Γη της Ελιάς vs Σασμός