Από TV24 Team

Βαρύ πένθος θα πέσει πάνω στην οικογένεια Καστρινού στο Μαύρο Ρόδο, καθώς η Αλεξία, η μοναχοκόρη του Θέμη και της Αγγελικής, θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της ίδιας της μητέρας της. Πώς και γιατί όμως θα γίνει αυτό το τραγικό περιστατικό; Το TV24 έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Όλα θα αρχίσουν από την απόφαση της Αγγελικής, μετά από παρότρυνση και πίεση της Κύρας και του Βίκου, να βγάλουν από τη μέση τον Θέμη προκειμένου εκείνη να ελευθερωθεί από τα «δεσμά» της, αλλά και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της. Ο Βίκος, από την άλλη, που έτσι κι αλλιώς έχει βάλει σκοπό της ζωής του να «τελειώσει» τον Καστρινό, περιμένει καιρό τώρα το «εντάξει» της αγαπημένης του ώστε να προχωρήσει το σχέδιο εξόντωσης του αντιπάλου του. Όταν αυτό έρχεται, τότε εκείνος και η ομάδα του μαζί με τη βοήθεια του Παράσχου βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας του Καστρινού. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως όλοι περίμεναν και σχεδίαζαν.

Μαύρο Ρόδο Θέμης

Η τραγωδία που αλλάζει τις ζωές όλων στο Μαύρο Ρόδο

Όπως προαναφέραμε, ο Βίκος φάνηκε να έχει οργανώσει το τέλειο σχέδιο για να βγει από τη μέση ο Θέμης. Μόνο που δεν υπολόγιζε να έχει plan B σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Κι ενώ ο στόχος είναι έτοιμος να χτυπήσει τον Καστρινό, την τελευταία στιγμή ο στόχος βρήκε την Αλεξία, που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή! Η μοναχοκόρη της οικογένειας Καστρινού πέφτει νεκρή (δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για την ηθοποιό που την υποδύεται).

Μαύρο Ρόδο Αλεξία

Ο θρήνος καλύπτει το σπίτι του Θέμη και της Αγγελικής, που δεν μπορούν να αντέξουν την απώλεια της κόρης τους. «Γιατί την κόρη μου, αλήτες;», φωνάζει ο Θέμης, ενώ η Αγγελική παθαίνει κρίση και ουρλιάζει συνεχώς: «Παιδί μου! Κόρη μου, γιατί με άφησες;». Οι τύψεις κυριεύουν τη χαροκαμένη μάνα καθώς ξέρει βαθιά μέσα της πως εξαιτίας της χάθηκε το παιδί της. «Εγώ φταίω», λέει και ξαναλέει.

Στην ίδια τραγική κατάσταση βρίσκεται και ο Πέτρος που του είναι αδύνατον να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του. Πηγαίνει στο δωμάτιο της αδελφής του και κάθεται στο κρεβάτι της κλαίγοντας. Έχασε το στήριγμά του, την αδελφή του, τη φίλη του. Τώρα είναι πια μόνος! Από την άλλη, η τραγωδία αυτή έχει επηρεάσει και τον Βίκο με την Κύρα, που φέρουν μερίδιο ευθύνης.

Μάλιστα ο Βίκος δεν διστάζει να τιμωρήσει και να βγάλει από τη μέση τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το μοιραίο λάθος. Η κηδεία της Αλεξίας γίνεται μέσα σε βαρύ κλίμα και το «παρών» δίνουν και οι φίλοι της, αλλά και ο αγαπημένος της, ο Παναγιώτης, που είναι επίσης απαρηγόρητος.

Η είδηση του θανάτου της κοπέλας φτάνει μέχρι τη Γερακιανή και η Ελισάβετ που το μαθαίνει συγκλονίζεται και προσεύχεται για την ψυχή της Αλεξίας. Τίποτα από εδώ και στο εξής δεν θα μείνει ίδιο και φυσικά ο Θέμης Καστρινός θα κάνει τα πάντα για να βρει τους δολοφόνους της κόρης του: «Ψάξτε παντού, φέρτε τον κόσμο ανάποδα και βρείτε μου τους δολοφόνους! Θα τους θάψω εγώ ο ίδιος», δίνει εντολή στους δικούς του. Πώς άραγε θα αντιδράσει όταν ανακαλύψει πως η ίδια του η γυναίκα και μητέρα του κοριτσιού ήταν η αιτία γι’ αυτή την ανείπωτη τραγωδία;

Η Αγγελική στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο Αγγελική

Η Αγγελική, μετά τον χαμό της κόρης της και από τις τύψεις που νιώθει, στρέφεται προς τον Θεό και έτσι επισκέπτεται το μοναστήρι της Γερακιανής προκειμένου να βρει την κάθαρση στην ψυχή της. Εκεί θα γνωρίσει και την Ελισάβετ με την οποία αμέσως θα «δέσουν». Η Αγγελική θα βρει την κόρη που έχασε και η Ελισάβετ τη μάνα που στερήθηκε.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο spoiler: Βόμβα - Τα νέα κοινά σχέδια της Πολυξένης και του Θέμη

Μαύρο Ρόδο spoiler: Μπαίνει και σκορπά τον τρόμο - Ο νέος σκοτεινός χαρακτήρας που «εισβάλλει» στη σειρά