Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Τρία Μίλια» (31/10-4/11), η Δέσποινα λέει στον Τίμο να επιστρέψει, όμως ένα πακέτο που θα βρει κρυμμένο στο σπίτι, θα την κάνει να αναθεωρήσει την απόφασή της. Η σχέση του Μιχάλη με τη Φωτεινή θα δοκιμαστεί και μάλιστα μια μέρα πολύ ιδιαίτερη για τη νέα γιατρό του νησιού (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς).

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στα Τρία Μίλια (31/10-4/11)

Δευτέρα (31/10)

Η Φωτεινή, προσπαθώντας να φέρει πιο κοντά τη Μάνια με τον Στέφανο, κανονίζει μια βραδινή έξοδο. Η σχέση του Νικόλα με τον Πέτρο φαίνεται να έχει αποκατασταθεί για τα καλά. Η Ελένη διοχετεύει όλη της την ενέργεια στην ανανέωση της εμφάνισης της Βασιλικής, η οποία θέλει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή αλλά διστάζει και λίγο. Η Διονυσία ανακαλύπτει πως η Δανάη (Βιβιάννα Γιαννούτσου) της έχει πει ψέματα και πως οι γονείς της δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται.

Η Δέσποινα αναζητάει τον Τίμο, ο οποίος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. Η Κλειώ ζηλεύει τη σχέση του Πέτρου και της Δανάης και τα δύο κορίτσια λογομαχούν έντονα. «Μπήκες ανάμεσά μας χωρίς να γνωρίζεις το παρελθόν μας. Φέρθηκες ύπουλα ενώ ξέρεις ότι τον αγαπώ ακόμα», την κατηγορεί η Κλειώ και η Δανάη της απαντά: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι η σχέση σας έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Είναι άδικο λοιπόν να με κατηγορείς». Ο Γεράσιμος και η Κάτια αποφασίζουν ότι θα αγωνιστούν με κάθε τρόπο για τη διάσωση της γραμμής, ενώ η Λίζα συνεχίζει το σχέδιό της να εκδικηθεί τον Γεράσιμο. Ο Τίμος προτείνει στον Ευθύμη μια συνεργασία που ίσως ρίξει φως στα γεγονότα του παρελθόντος και στη δολοφονία της Ιβάνκα…

Τρίτη (1/11)

Η Φωτεινή βρίσκει τη Μάνια στο γραφείο του Μιχάλη και ξαφνιάζεται. Ο Γεράσιμος αποφασίζει να διοργανώσει μια διαμαρτυρία για τη διακοπή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, αλλά η Λίζα κάνει ό,τι μπορεί για να ανατρέψει τα σχέδιά του. Ο Τίμος ζητά τη βοήθεια του Ευθύμη για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Η Διονυσία σοκάρεται όταν η εγγονή της τής αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που το έσκασε από το σπίτι της. Η Κλειώ προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φιλία της με τη Δανάη. Ο Χάρης προσπαθεί διακριτικά να προσεγγίσει την Ελένη.

Τετάρτη (2/11)

Η Μάνια ζητάει από τον Μιχάλη να συναντηθούν, χωρίς να το μάθει η Φωτεινή. Ετσι, εκείνος αναγκάζεται να της πει ψέματα. Η Μάνια του προτείνει να διοργανώσουν ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Φωτεινής, αλλά η Κάτια καταλαβαίνει ότι ο Μιχάλης έχει πει ψέματα και ζητάει να μάθει τον λόγο.

Η Δανάη καταλαβαίνει ότι η σχέση της Κλειώς και του Πέτρου είναι ακόμη ζωντανή και αποφασίζει να γυρίσει στην Αθήνα. Η Δέσποινα δέχεται τον Τίμο πίσω στο σπίτι, για χάρη των κοριτσιών τους. «Δεν είμαστε οικογένεια και δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να γίνουμε ποτέ ξανά. Σε δέχομαι πίσω μόνο για τα μάτια των κοριτσιών. Να μην ελπίζεις σε τίποτα άλλο», του επισημαίνει.

Ο Γεράσιμος πιστεύει ότι μια δημόσια ομιλία για το θέμα της γραμμής θα φέρει αποτέλεσμα. Δεν έρχεται όμως κανείς και ο Νικόλας τού προτείνει να φτιάξουν ένα βίντεο και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο. Οταν, τελικά, ο Γεράσιμος ξεκινάει να μιλάει, συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος. Ο Τίμος λαμβάνει ένα καινούριο μήνυμα από τη μαφία και αναστατώνεται πολύ…

Πέμπτη (3/11)

Η επιτυχία της διαμαρτυρίας για την ακτοπλοϊκή γραμμή έχει φέρει αισιοδοξία στην οικογένεια του Γεράσιμου. Ο Τίμος επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά οι κόρες του αντιδρούν. Η Δέσποινα προσπαθεί, για μια ακόμη φορά, να διατηρήσει τις ισορροπίες. Η Βασιλική επιδιώκει να δει από κοντά τον καινούριο λιμενικό, αλλά πάντα κάτι την εμποδίζει. Ο Τίμος δέχεται πιέσεις για να συνεργαστεί ξανά με τη μαφία.

Ο Μιχάλης ψάχνει ένα δώρο γενεθλίων για τα ερχόμενα γενέθλια της Φωτεινής και καταφεύγει στη βοήθεια της Μάνιας. Ο Νικόλας ζητάει εξηγήσεις από τον Ευθύμη σχετικά με την πρόθεσή του να βοηθήσει τον Τίμο.

Η Δανάη αποχαιρετάει τον Πέτρο και τη Διονυσία και επιστρέφει στην Αθήνα. Ο Ευθύμης παραλαμβάνει τα έγγραφα από τον δικηγόρο του Τίμου. Η Λίζα και ο Στέφανος αποφασίζουν να κάνουν τεστ DNA, για να διαπιστώσουν αν είναι πράγματι αδέλφια. «Φαντάζομαι θα καταλαβαίνεις πως μετά από αυτό το τεστ μπορεί να αλλάξουν οι σχέσεις όλων μας! Τι θα κάνει άραγε η Κάτια όταν το μάθει;», τον ρωτάει αλλά ο Στέφανος είναι σίγουρος πως η κοπέλα απέναντί του δεν μπορεί να είναι αδελφή του.

Παρασκευή (4/11)

Ο Τίμος παραλαμβάνει από τη μαφία ένα μυστηριώδες πακέτο και αποφασίζει να το κρύψει στο σπίτι. Ο Νικόλας, που τον έχει δει, το αποκαλύπτει στη Δέσποινα. Ο Μιχάλης συνεννοείται με τη Μάνια για το δώρο γενεθλίων της Φωτεινής. Ο Ευθύμης αρχίζει να αμφιβάλλει αν κάνει σωστά που βοηθάει τον Τίμο.

Η Κάτια θυμάται, από τη συνάντησή τους με τον Αχιλλέα, μια φράση που βοηθάει πολύ την προσπάθειά τους να πάρουν πίσω την ακτοπλοϊκή γραμμή. Ο Γεράσιμος τηλεφωνεί στο κατάλληλο πρόσωπο και τελικά βρίσκει τη λύση. Η Κλειώ μαθαίνει ότι ο Πέτρος βοήθησε τον πατέρα της και αλλάζει στάση απέναντί του.

Η Δέσποινα ψάχνει στο σπίτι, βρίσκει το κρυμμένο πακέτο και αποφασίζει να το ανοίξει. Ο Μιχάλης επισκέπτεται μαζί με τη Μάνια ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να κάνει δώρο στη Φωτεινή μια περιποίηση σε spa. Ο Στέφανος, που εκείνη την ώρα περνάει απέξω, τους βλέπει από μακριά και βγάζει άλλο συμπέρασμα… «Αυτό είναι κάτι που μάλλον η Φωτεινή πρέπει να μάθει», σκέφτεται!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»

Τρία Μίλια - Ευαγγελία Μουμούρη: «Η Δέσποινα αναγνωρίζει στον Κυριάκο την αγάπη...»