Από Πέννυ Μαστοράκου

Απόψε η βραδιά φυλάει μεγάλες εκπλήξεις, τόσο για τους θαμώνες στο Όνειρο, όσο και για τους τηλεθεατές που περιμένουν πως και πως το σημερινό επεισόδιο της Τρίτης 1/11 στην σειρά Αυτή η Νύχτα μένει, καθώς πολλά θα συμβούν τα οποία δεν περιμένει κανείς, και η Διαμάντω (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τον ρόλο της) θα έρθει αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη...

Η Διαμάντω ανακαλύπτει ότι την έκλεψαν!

Τεράστια αναστάτωση λοιπόν θα επικρατήσει απόψε στο νυχτερινό κέντρο όνειρο, καθώς η Διαμάντω τυχαία θα ανακαλύψει πως από το καμαρίνι της έχουν κλαπεί και λείπουν τα κοσμήματά της, τα οποία ψάχνει μανιωδώς και κινεί γη και ουρανό για να τα βρει!

Ποιος της τα πήρε; Είναι εντός ή εκτός μαγαζιού;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

H Νίτσα πηγαίνει στο μαγαζί έντρομη καθώς δεν βρίσκει τη Ζέτα. «Είδες τη Ζέτα; Δεν γύρισε το βράδυ», ρωτάει τη Διαμάντω και εκείνη την ώρα ο Στρατής και η Ζέτα φτάνουν μαζί στο μαγαζί. «Πού είσαι, ρε παιδάκι μου, και κόντεψα να τρελαθώ από την αγωνία μου;», ρωτάει η Νίτσα καθώς οι δύο φίλες μπαίνουν στο μαγαζί. Η Διαμάντω πλησιάζει με χαμόγελο τον Στρατή: «Άνοιξες πάλι την καρδιά σου, Στρατή». Όμως, η εξέλιξη αυτή ραγίζει την καρδιά της Νίκης.

Η πίεση του Στέλιου στον Χρήστο να μάθει τον πραγματικό λόγο που έχει βάλει στόχο τον Βαρδάρη, τον οδηγεί στο να καταλάβει πως η βοήθεια που του ζητάει, δεν μπορεί να έρθει χωρίς αντάλλαγμα: «Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο να κάνω τα χατίρια σου, αν δεν μου εγγυηθείς κι εσύ κάποια πράγματα», τονίζει ο αστυνόμος. «Με εκβιάζεις, Στέλιο;», τον ρωτάει ο Χρήστος και ο Στέλιος του απαντάει: «Δεν σε εκβιάζω, προσπαθώ να σώσω το τομάρι μου». Το πραγματικό χτύπημα, όμως, για τον Χρήστο έρχεται αναπάντεχα από την Εύη και τη Φωτεινή, που του ανακοινώνουν την απόφασή τους να ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο της μητέρας τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η Νύχτα Μένει Spoiler: «Είμαι έτοιμη να στα δώσω όλα...» - Η Νίκη ανοίγει την καρδιά της στον Στρατή

Νικολέττα Καρρά για Αυτή η Νύχτα Μένει: «Η Νίκη έχει δύσκολο παρελθόν...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για τη σειρά