Από Πέννυ Μαστοράκου

Όσο προχωράει η σειρά Μαύρο Ρόδο, γίνεται όλο και πιο σκοτεινή, καθώς στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τις μάσκες να πέφτουν για πολλά άτομα (όπως για τον Μπόγρη και τον ρόλο που έπαιξε στο τροχαίο του Σταυρίνου) αλλά και πολλοί από τους αγαπημένους μας ήρωες να πέφτουν νεκροί, εξαιτίας άλλων συμφερόντων, όπως η Αλεξία (δείτε εδώ το αποκλειστικό του tv24.gr για τον θάνατό της).

Η Αγγελική χάνει το μυαλό της και κλείνεται σε μοναστήρι

Το σχέδιό της με τον Βίκο, να βγάλουν από την μέση και να εξοντώσουν τον Καστρινό, πήγε όλο λάθος και τίποτα δεν έγινε σωστά, καθώς την τελευταία στιγμή αντί για τον Θέμη, σκοτώνεται η Αλεξία και η τραγωδία είναι ανείπωτη για όλους, αλλά κυρίως για εκείνη καθώς είναι υπεύθυνη για την δολοφονία της μονάκριβής της και δεν το χωράει ο νους της!

 Χάνει το μυαλό της και κλείνεται σε μοναστήρι η...

Θα χάσει το μυαλό της και η μοναδική της παρηγοριά θα είναι το μοναστήρι, παίρνοντας μαζί το βαρύ κρίμα της, και αφήνοντας για πάντα πίσω την ζωή της! Εκεί ωστόσο θα συναντήσει την Ελισάβετ, και τότε θα βρει την κόρη που έχασε μέσα από εκείνη...Η συγκινητική συνέχεια στις οθόνες μας...

Παρελθόν το μοναστήρι για τον Πέτρο!

Είναι μία πολύ βασανισμένη γυναίκα, η οποία έχει περάσει πολλά στην ζωή της, και τόσα χρόνια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά με το μυστικό της για τον χαμένο της γιο (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός) όμως δεν διστάζει να δείξει το σκληρό της πρόσωπο σε ότι πάει να χαλάσει ή να μπει εμπόδιο στην ομαλή λειτουργεία της Μονής.

Ο λόγος για την Ηγουμένη Φιλαρέτη στο Μαύρο Ρόδο, η οποία από την μία προσπαθεί να είναι ήρεμη και να δίνει απλόχερα την βοήθειά της, στην προκειμένη περίπτωση στηρίζοντας την Ελισάβετ, και από την άλλη βάλλεται από πιέσεις οι οποίες δεν την αφήνουν να παραβλέπει τι συμβαίνει με τον Πέτρο.

Έχει πλέον αντιληφθεί τον κίνδυνο που παραμονεύει για την Ελισάβετ και σκοπεύει να πάρει δραστικά μέτρα για να αποτρέψει το κακό! Μετά λοιπόν και από την επίσκεψη του Καστρινού στο μοναστήρι, η Ηγουμένη φτάνει στα όριά της και τον δίωχνει, τόσο μάλιστα εκείνον, όσο και τον Πέτρο όταν ξαναπάει στη μονή για τις δουλειές του.

Κάτι στην κουβέντα της με τον Θέμη την έβγαλε εκτός ορίων, τι όμως; Ο Πέτρος δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που τον διώχνουν, δε θα αργήσει να μάθει την αλήθεια και τότε θα γίνει χαμός!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - spoiler: Θα φτάσει στα άκρα για τον Πέτρο! Η Όλγα έπειτα από καθοδήγηση της Πολυξένης θα...

Μαύρο ρόδο spoiler: Σοκ στο χωριό! Η Ελισάβετ εξαφανίζεται