Από Ελένη Μήτση

Τα πάνω κάτω θα έρθουν για άλλη μια φορά στη σειρά ''Μαύρο ρόδο'' με την Ελισάβετ να απασχολεί με τις κινήσεις της ολόκληρο το μοναστήρι αλλά και την οικογένεια της μαζί με τον Καστρινό, που δε μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του.

Η μοναχή πιέζεται πολύ από τα λεγόμενα του πατέρα της και του Πέτρου να μην χειροτονηθεί και έτσι αποφασίζει να γλιτώσει από όλους πηγαίνοντας σε ένα ξωκκλήσι, εκεί που δεν την έβρισκε κανείς.

Η εξαφάνιση της Ελισάβετ στο Μαύρο ρόδο

Πιο ήρεμη και αφού έχει ολοκληρώσει τις προσευχές της επιστρέφει στο μοναστήρι με βασική της επιθυμία να χειροτονηθεί. Τότε όμως άλλοι παράγοντες θα εμποδίσουν αυτήν της την επιθυμία.

Μαύρο ρόδο - Ελισάβετ

Η Όλγα έπειτα από καθοδήγηση της Πολυξένης θα...

Το πρωί της Πέμπτης 27/10 η εκπομπή Mega Καλημέρα, είχε άρωμα από Μαύρο Ρόδο,= καθώς η Ευθαλία Παπακώστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, και έκανε πολλές αποκαλύψεις τόσο για τις εξελίξεις που θα δούμε στην σειρά, όσο αι για τον ρόλο της ως Όλγα.

«Τον φοβόμουν τον ρόλο, είναι έντονη η Όλγα είναι πολύ κτητική και έχει το αφελές της εφηβείας. Έχει ερωτευτεί τον Πέτρο. Νομίζει πως ταιριάζουν γιατί είναι και οι δυο ξεχωριστές προσωπικότητες. Θα νευριάσει πολύ μόλις μάθει την σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα τον διεκδικήσει σκληρά σε σημείο που δεν θα είναι υγιές και όλο αυτό θα είναι από επιρροή της μητέρας της. Με την Θεοφανία Παπαθωμά έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Γελάμε πολύ. Θαυμάζω πολύ τον επαγγελματισμό της» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Γεράσιμος προσπαθεί να χωρίσει την Ελισάβετ με τον Πέτρο - Το ύπουλο σχέδιό του

Αποκλειστικό: Θρήνος στο Μαύρο Ρόδο! Νεκρή η...