Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (27/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες), μιας και η Όλγα θα συναντήσει τον Άρη και δε θα διστάσει να τον αρπάξει και να τον φιλήσει.

Τι θα δούμε σήμερα (27/10) στην Άγρια Γη

Η εμπλοκή του Λουκά στο ατύχημα του Αντώνη αποκαλύπτεται και η Όλγα το μαθαίνει. Κι ενώ ο Λουκάς είναι έτοιμος να την κατηγορήσει για την παγίδα που έστησε στη Ρόζα, η Όλγα τον προλαβαίνει εκβιάζοντάς τον: «Αν τολμήσεις να με δώσεις θα σε καταστρέψω, σου τ’ ορκίζομαι! Θα υποφέρεις», τον απειλεί.

Ο Κωστής παρουσιάζει πρόοδο κι αυτό γλυκαίνει τον πόνο της Ελπίδας για την άρνηση του Άρη. Ο Μάνος αρνείται την οικονομική βοήθεια της Όλγας: «Είσαι τρελός; Με τα λερωμένα αυτά χρήματα θα πάω να γίνω καλά; Δεν θέλω τίποτα από αυτή τη γυναίκα και αναρωτιέμαι πώς είχες δύναμη να τα πάρεις εσύ», λέει στον Άρη, αλλά ο τελευταίος αποφασίζει κρυφά να φυλάξει τα χρήματα για τη θεραπεία του φίλου του. Ο Αντώνης ζητά διαζύγιο, ενώ η Όλγα εκδηλώνεται ερωτικά στον Αρη.

Τι θα δούμε αύριο (28/10)

Ο Άρης προσπαθεί να αποφύγει την Όλγα. Ο Θωμάς και η Αθηνά συγκρούονται για το αν πρέπει να μάθει ο Στέφανος για την υιοθεσία του, αλλά στη συνέχεια ο Θωμάς ανακαλύπτει σοκαρισμένος την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου, αφού πρόκειται για παιδί του Πέτρου Γαλάνη. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει πώς έγινε το λάθος στην κούπα της Ελπίδας και τελικά αυτή ανήκε στον Στέφανο, γι’ αυτό το τεστ DNA έδειξε αδέλφια εκείνη και τον Άρη! Ο Αλέξης και η Άννα έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Στέφανος βρίσκεται δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Έχω κάνει μπότοξ και παραλίγο να κατουρηθώ από το σφίξιμο" - Ηθοποιός της Άγριας Γης εξομολογείται

«Η κόρη της συντρόφου μου είναι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Στέφανου Μιχαήλ για την προσωπική του ζωή