Από Ελένη Μήτση

Ένα εντελώς ανατρεπτικό επεισόδιο αναμένεται να δούμε την Παρασκευή 28/10 στη σειρά ''Άγρια Γη'' με το ερωτικό κάλεσμα της Όλγας προς τον Άρη να παίρνει σιγά σιγά άλλες διαστάσεις, μη διστάζοντας ακόμα και να...

Οι σημερινές (28/10) εξελίξεις στην Άγρια Γη

Ο Άρης προσπαθεί να αποφύγει την Όλγα. Ο Θωμάς και η Αθηνά συγκρούονται για το αν πρέπει να μάθει ο Στέφανος για την υιοθεσία του, αλλά στη συνέχεια ο Θωμάς ανακαλύπτει σοκαρισμένος την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου, αφού πρόκειται για παιδί του Πέτρου Γαλάνη. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει πώς έγινε το λάθος στην κούπα της Ελπίδας και τελικά αυτή ανήκε στον Στέφανο, γι’ αυτό το τεστ DNA έδειξε αδέλφια εκείνη και τον Άρη! Ο Αλέξης και η Άννα έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Στέφανος βρίσκεται δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή.

Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκαλύπτει πως έχει κάνει μπότοξ

Συμμετείχε στον 4ο κύκλο του Your Face Sounds Familiar κι έχει παίξει σε υπέροχες παραγωγές. Φέτος, μάλιστα, την θαυμάζουμε με την ερμηνεία της στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη. Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ, μιλώντας μάλιστα και για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί στο παρελθόν.

«Έχω μεγαλώσει, είμαι 72 ετών κι απείραχτη! Μία φορά έκανα μπότοξ όταν έπαιζα στις Πεθερές και έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη, παραλίγο να κατουρηθώ από το σφύξιμο. Κάθε ρυτίδα είναι και μαι εμπειρία, είναι τα παράσημά μας αυτά. Τη Μάρθα Καραγιάννη την είχα πάντα συνοδηγό στο αυτοκίνητο και μου έλεγε “με σένα και την Κοντού νιώθω άνετα”», είπε αρχικά η Σόφη Ζαννίνου.

Η Σόφη Ζαννίνου είπε στη συνέχεια: «Η Μέδουσα και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η αρχή των μιούζικαλ. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν απαιτητικός, ήταν άνθρωπος της λεπτομέρειας. Πριν την παράσταση ήταν ένας κέρβερος και μετά ένα παιδί 12 ετών. Δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα. Παίρνω πολλές θετικές πληροφορίες, ότι είναι πολύ καλά, αλλά και αρνητικές, ότι δεν είναι καλά. Δεν είναι εύκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί του».

Κλείνοντας, η Σόφη Ζαννίνου ανέφερε: «Μένω με την κόρη μου και τη μητέρα μου και η συνύπαρξη είναι εξαιρετική. Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου γιατί ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το παρατράβηξα. Ο πατέρας μου έμπαινε στο σπίτι και σταματούσε μέχρι και το ρολόιο του τοίχου. Όλοι έτρεμαν τον πατέρα μου, δεν τολμούσε να με πλησιάσει άνθρωπος. Στον Πρωινό Καφέ η Ελένη Μενεγάκη μου άνοιξε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (26/10): Ο Αντώνης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την Όλγα

Άγρια Γη εξελίξεις (25/10): «Μήπως φταίει το φιλί που σου έδωσα;» - Ο Άρης έξαλλος παραιτείται και η Ελπίδα τα χάνει