Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο και γεμάτο συνταρακτικές εξελίξεις επεισόδιο θα δούμε την Παρασκευή 28/10 στα Τρία μίλια καθώς ο Ευθύμης έχει κάνει μια αποκάλυψη για τη ζωή της Λίζας, η οποία καθόλου αδιάφορη δε θα είναι για τη συνέχεια της σειράς...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό 28/10 επεισόδιο

Ο Τίμος ανακοινώνει στη Δέσποινα και στην Κλειώ ότι θα φύγει από το σπίτι και θα επιδιώξει να βρει αποδείξεις για την αθωότητά του. Η Κλειώ αναζητάει τον Πέτρο για να του μιλήσει, αλλά μαθαίνει από την Ελένη ότι βρισκόταν στο πάρτι με μια άλλη κοπέλα. Ο Ευθύμης κρατάει τον Τίμο αλυσοδεμένο στην αποθήκη του, χωρίς εκείνος να καταλαβαίνει τον λόγο. Η οικογένειά του διαπιστώνει ότι έχει φύγει από το σπίτι και τον αναζητά, αλλά ο Τίμος δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

Η αποκάλυψη του Τόνυ Δημητρίου, που παίζει στη σειρά για τον λόγο που έφυγε από δουλειά

Και αυτή την χρονιά τον απολαμβάνουμε μέσα από την καθημερινή σειρά του Star, Τρία Μίλια, και με αυτή την αφορμή το πρωί της Παρασκευής 16/9 έδωσε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at Star και μίλησε κυριολεκτικά για όλα.

Ο λόγος για τον Τόνυ Δημητρίου, ο οποίος σε δηλώσεις του μίλησε για το ρόλο του στη σειρά αλλά και για τις δουλειές από τις οποίες έχει αποχωρίσει κατά καιρούς για διαφόρους λόγους.

«O Τίμος είναι ένας άνθρωπος που θυμίζει πολύ άτομα που ασχολούνται με την πολιτική, που είναι μπλεγμένοι σε πάρα πολλά και καλά και κακά…Ο Τίμος στη νέα σεζόν είναι σε άμυνα. Προκύπτουν διάφορα εναντίον του που δεν ισχύουν! Είναι μια σειρά που αγαπήσαμε όλοι από τα πρώτα γυρίσματα» είπε για τον ρόλο του ενώ κλείνοντας ανέφερε:

«Έχω φύγει από δουλειά, ενώ είχα κάνει μια συμφωνία ήρθαν και μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξει η συμφωνία γιατί τα χρήματα που θα παίρνουν δεν είναι τόσα. Και μόλις έμαθα ότι μου έλεγαν ψέματα, τους είπα “ευχαριστώ πολύ, δεν είναι θέμα οικονομικό, αλλά ότι πήγατε να με εξαπατήσετε. Καλή επιτυχία και γεια σας”.

Ο χώρος του θεάτρου έχει πρόβλημα με το στομάχι του και ξερνάει τέτοια παραδείγματα. Η τηλεόραση είναι κάτι πιο απλό. Εγώ δεν θα έμπαινα σε ένα χειρουργείο να βοηθήσω τον χειρουργό. Κάποιοι άλλοι θα έμπαιναν. Έχω αρνηθεί ρόλο γιατί ήθελαν να φέρουν να φέρουν να παίξει μαζί μου έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τη δουλειά και είχε βγει από μια τρασίλα ριάλιτι και έφυγα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια εξελίξεις (25/10): Η Λίζα ανυπομονεί για την εκδίκησή της και δεν ακούει τίποτα

Τρία Μίλια εξελίξεις (26/10): Μία παρεξήγηση φέρνει τη Μάνια, τον Μιχάλη και τη Φωτεινή σε δύσκολη θέση