Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (27/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες), μιας και ο Ευθύμης θα αποκαλύψει στη Λίζα πως γνωρίζει ότι είναι νόθα κόρη του Γεράσιμου.

Τι θα δούμε σήμερα (27/10) στα Τρία Μίλια

Ο Ευθύμης λέει στη Λίζα πως γνωρίζει ότι είναι νόθα κόρη του Γεράσιμου και εκείνη το παραδέχεται. «Είμαι κόρη του», του λέει και συνεχίζει: «Αλλά ίσως να μην είναι καλή στιγμή για να γίνει αυτό γνωστό. Σκέψου το σοκ των παιδιών του. Αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκα στη Δρακόνησο εξαρχής. Για να τον γνωρίσω καλύτερα», θα του πει τελικά. Ο Τίμος ανακοινώνει στη Δέσποινα και στην Κλειώ ότι θα φύγει από το σπίτι και θα επιδιώξει να βρει αποδείξεις για την αθωότητά του. Η Κλειώ αναζητάει τον Πέτρο για να του μιλήσει, αλλά μαθαίνει από την Ελένη ότι βρισκόταν στο πάρτι με μια άλλη κοπέλα.

Τι θα δούμε αύριο (28/10)

Ο Ευθύμης κρατάει τον Τίμο αλυσοδεμένο στην αποθήκη του, χωρίς εκείνος να καταλαβαίνει τον λόγο. Η οικογένειά του διαπιστώνει ότι έχει φύγει από το σπίτι και τον αναζητά, αλλά ο Τίμος δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

Τρία Μίλια περιλήψεις 19/9

Η Φωτεινή καταστρώνει ένα σχέδιο για να φέρει τη Μάνια και τον Στέφανο πιο κοντά, αλλά δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται. «Μάλλον δεν με ξέρεις αρκετά καλά για να νομίζεις ότι θα ευτυχήσω στο πλευρό της Μάνιας», λέει ο Στέφανος λίγο αργότερα στη Φωτεινή. Ο Ευθύμης απειλεί τον Τίμο με όπλο και τον ρωτάει αν ήταν αυτός που είχε δώσει την εντολή να σκοτώσουν την Ιβάνκα…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»

Τρία Μίλια - Ευαγγελία Μουμούρη: «Η Δέσποινα αναγνωρίζει στον Κυριάκο την αγάπη...»