Από Πέννυ Μαστοράκου

Και αυτή την σεζόν τον απολαμβάνουμε ως Λυκούργο στην Γη της Ελιάςείτε εδώ όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά) ωστόσο το μεσημέρι της Δευτέρας 31/10, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, έδωσε μία ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη στην Ελένη και μίλησε για το πλάνο του μετά το τέλος της σειράς.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς, και ως στόχο του έχει μετά το τέλος του Λυκούργου να απέχει από τα δρώμενα και να αποσυρθεί!

Η εξομολόγηση του Γιώργου Παρτσαλάκη

«Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου. Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό στην πατρίδα μου.

Όταν τελειώσει η εργασία μου εδώ, ο Γιώργος σας χαιρετά και κατεβαίνει στο σπίτι του στην Κρήτη εκεί όπου γεννήθηκε. Το σπίτι του πατερούλη του και θα βρίσκεται εκεί στον μπαξέ του. Όχι να μονάσω και τέτοια τρελά και παλαβά, απλά να ζήσω κι εγώ ήρεμα και χαλαρά όσο μου μένει» είπε ο ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Η Ισμήνη έξαλλη με τον Λυκούργο - «Δε σε εκτιμά η Χάιδω;»

Ήδη από το χθεσινό επεισόδιο (30/10) της Γης της Ελιάς, η Ισμήνη, με τη Βασιλική και τον Φίλιππο, έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια να κάνουν τον Λυκούργο και την Χάιδω να τα ξαναβρούν, ωστόσο προς το παρόν δεν βρίσκουν ανταπόκριση.

Απόψε (31/10), η Ισμήνη θα πιάσει τον πατέρα της για ακόμη μία φορά και αφού της έχει εξηγήσει τι συνέβη, θα του πει: «Δε θα κάνεις κάποια προσπάθεια να τα ξαναβρείτε;»

«Δεν έχω λόγο να κάνω καμία απολύτως προσπάθεια και θέλω να σταματήσει αυτή η συζήτηση εδώ. Δε θέλω να μπει κανένας στη μέση. Σου εξήγησα λεπτομερώς τι συνέβη και τα σπάσαμε. Επειδή εσύ θα παντρευτείς και με έχεις έννοια μην μείνω μόνος, πρέπει εγώ να βάλω νερό στο κρασί μου», της απαντάει εμφανώς εκνευρισμένος.

«Δηλαδή εσύ από εδώ και πέρα θα μείνεις μόνος», του λέει η Ισμήνη αν και καταλαβαίνει πως μάταια προσπαθεί να τον μεταπείσει: «Προτιμώ να μείνω μόνος από το να έχω δίπλα μου μία γυναίκα που δεν με εκτιμά», της απαντάει ο Λυκούργος και βάζει τέλος σε αυτή τη συζήτηση (δείτε εδώ τι θα συμβεί ανάμεσα στο ζευγάρι στα επόμενα επεισόδια).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Αν η Αθηνά Νομικού είναι αθώα...» - Ο Κουράκος βρίσκει την άκρη του νήματος στην υπόθεση

Γη της Ελιάς Spoiler: Συμβόλαιο θανάτου για τη Δήμητρα