Από Έφη Εκίζογλου

Σοκαριστικές αναμένονται οι νέες εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, που μετρά δυο χρόνια στον αέρα του σταθμού και δικαίως αφού τα ποσοστά τηλεθέασης παραμένουν τόσο υψηλά. Στο αποψινό 1/11 επεισόδιο, λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε μια από τις πιο συνταρακτικές στιγμές με τον Φίλιππο και την Βασιλική.

Μια σκηνή που θα αγγίξει πολλές ψυχές, αφού δεν είναι λίγα τα περιστατικά αυτού του είδους που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό, δυστυχώς...

Τι θα δούμε απόψε στην Γη της Ελιάς

Ο Σωκράτης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη και δεν χάνει ευκαιρία να της δείξει το ενδιαφέρον του, ενώ η Αλκμήνη με τη σειρά της προθυμοποιείται να τον ξεναγήσει στη Μάνη. Παράλληλα, o Σωκράτης εντείνει τις προσπάθειές του να συνεργαστεί με τους Βρεττάκους και αυτή τη φορά το ζητά από τη Μαργαρίτα: «Θα ήθελα μια χάρη, να μεσολαβήσεις εκ μέρους μου στους Βρεττάκους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου Βρεττάκου. Απ’ ό,τι ξέρω ο ιδιοκτήτης του δεν υπάρχει στη ζωή και είναι προς πώληση», της αναφέρει. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος διασκεδάζει μαζί με τη Βασιλική σε ένα μπαρ της περιοχής, αλλά το ζευγάρι πάνω στην κουβέντα μαλώνει.

Γη της Ελιάς Ισίδωρος Μάνος

Ο Φίλιππος εκνευρισμένος φεύγει από το μπαρ όπου διασκέδαζαν, αφήνοντας τη Βασιλική μόνη και το πεδίο ελεύθερο σε έναν τύπο που την παρακολουθεί αρκετή ώρα. Μόλις ο τύπος βλέπει τον Φίλιππο να φεύγει, πλησιάζει τη Βασιλική με περίεργες διαθέσεις. Όμως, για καλή της τύχη, ο Φίλιππος μετά από λίγη ώρα μετανιώνει για τον καβγά τους και επιστρέφει στο μαγαζί, όπου βλέπει τον τύπο να έχει κολλήσει στη γυναίκα του και τη Βασιλική σε μια πολύ περίεργη κατάσταση. Το μυαλό του θολώνει και αρχίζει να δέρνει με μανία τον τύπο που την έχει πλευρίσει, βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του (δείτε εδώ τι θα κάνει ο Στάθης μόλις μάθει τι έγινε).

Στο μεταξύ ο Χρήστος απογοητεύεται συνεχώς από τη συμπεριφορά της Μυρτάλης, ενώ εκείνη εμπλέκεται σε έναν ακόμα καβγά, αυτή τη φορά με αποδέκτη τη Μαρίνα. Την ίδια ώρα ο Ισίδωρος βγάζει τον πρώτο επίσημο λόγο του ως υποψήφιος δήμαρχος και όλο το χωριό δίνει το «παρών». Στο μεταξύ η Αρετή για άλλη μια φορά κάνει μια προσπάθεια για να δει το εγγόνι της, έστω κι από μακριά, αλλά η Ντάρνα τη βλέπει και καλεί την αστυνομία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Καυτή» νύχτα για Ιουλία και Στάθη

Γη της Ελιάς - spoiler μεγατόνων! Έγκυος η Ιουλία στα επόμενα επεισόδια;