Από TV24 Team

Η αλήθεια είναι πως η εξέλιξη αυτή, είναι η τελευταία που περιμέναμε να ακούσουμε για την αγαπημένη, καθημερινή μας σειρά Γη της Ελιάς, καθώς η ίδια απέκλειε το ενδεχόμενο να ξανά προσπαθήσει για παιδί, έπειτα από τις μην επιτυχείς προσπάθειες της στον πρώτο κύκλο της σεζόν με τον σύζυγό της.

Ο λόγος για την Ιουλία (η οποία πάντα όπως εξομολογήθηκε ήθελε παιδί με τον Στάθη), η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα έχει πολλά συμπτώματα τα οποία θα την οδηγήσουν σε ένα συμπέρασμα! Νομίζει πως είναι έγκυος, και δεν είναι από τον Κουράκο!

Έγκυος η Ιουλία από την Γη της Ελιάς;

Ο γάμος της με τον αστυνόμο Κουράκο παρά τις προσπάθειες οδεύει προς το τέλος του, και η ίδια επιστρέφει στην αγκαλιά του Στάθη, της μίας δηλαδή και μοναδικής της αγάπης! Οι δυο τους θα αφεθούν ξανά στο πάθος και θα περάσουν μαζί πολλές βραδιές, οι οποίες θα την κάνουν ευτυχισμένη μέχρι να έρθουν τα πρώτα συμπτώματα εγκυμοσύνης!

Γη της Ελιάς

Ο τρόμος θα την κυριεύσει καθώς αν είναι έγκυος το παιδί ανήκει στον Στάθη! Τι θα συμβεί τελικά; Οι εξελίξεις στις οθόνες μας...

Τι θα δούμε σήμερα (31/10) στη Γη της Ελιάς

Ο Σωκράτης συνεχίζει να κάνει «στενό μαρκάρισμα» στην Αλκμήνη, που δείχνει να κολακεύεται και αρχίζει να τον βλέπει κι αυτή με άλλο μάτι, ενώ ο Κωνσταντίνος βρίσκει έναν καινούριο χώρο για το κλαμπ και ο Δημοσθένης του δίνει το πράσινο φως: «Προχώρα το, θέλω να γίνουν όλα γρήγορα», του λέει. Την ίδια ώρα οι εντάσεις ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Χρήστο αυξάνονται συνεχώς, και το ζευγάρι περνά μεγάλη κρίση, που όλα δείχνουν ότι πάνε για χωρισμό (δείτε εδώ τι θα συμβεί τελικά ανάμεσά τους).

Γη της Ελιάς Σωκράτης

Στο μεταξύ η Μαργαρίτα δίνει αναφορά στον Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής: «Η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, απλά ξέρεις ότι όλα αυτά κοστίζουν», του επισημαίνει κι εκείνος δέχεται να προχωρήσει: «Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις και τις ζημιές θα τις πληρώσω εγώ, μη σε νοιάζει», την ενθαρρύνει. Ταυτόχρονα όμως ενημερώνει τον Στάθη: «Συμφώνησα με τη Μαργαρίτα να της πληρώσω εγώ ό,τι χρειαστεί για τις ελιές της Αρετής και φυσικά θα κρατήσω τα χρήματα από τις εισπράξεις», του λέει και ο Στάθης γίνεται έξαλλος: «Τι λες, ρε ξάδελφε, πας καλά; Ποιες εισπράξεις;», απορεί.

Την ίδια ώρα ο Πότης επισκέπτεται την Αθηνά και τη συγκινεί με όσα της λέει, ενώ η Μυρτάλη αποκαλύπτει στη Μαρίνα:

«Να σου πω. Ήρθε ο Αλέξης από το σπίτι και να, πώς να σου το πω… Έγινε πάλι», της ομολογεί. «Τι εννοείς, ρε συ Μυρτάλη; Έκανες έρωτα μαζί του; Πας καλά κοριτσάκι μου; Έχεις τρελαθεί τελείως; Δεν θέλω ούτε να σε ξέρω. Πραγματικά σου είχα πει ότι αν ξαναγίνει σου κόβω και την καλημέρα», της ξεκαθαρίζει και το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών είναι πλέον δεδομένο. Στο μεταξύ η αστυνομία ανακαλύπτει ένα όπλο και το εξετάζει, καθώς μπορεί να αποτελέσει νέο στοιχείο στη δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Συμβόλαιο θανάτου για τη Δήμητρα

Γη της Ελιάς Spoiler: «Καυτή» νύχτα για Ιουλία και Στάθη