Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (31/10) μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, ο Στάθης και η Ιουλία θα έρθουν επιτέλους και πάλι κοντά.

Εδώ και καιρό έχουμε δει τους δυο τους να κάνουν συναντήσεις, ενώ η Ιουλία εκμυστηρεύτηκε στον Στάθη πως το μόνο παιδί που ήθελε στην πραγματικότητα ήταν το δικό του. Μετά και από τον χωρισμό του με την Εύα λοιπόν, δε θα αργήσει να έρθει η επανασύνδεση!

Τι θα γίνει με Στάθη και Ιουλία στη Γη της Ελιάς

Η Ιουλία έχει συνειδητοποιήσει πλέον πως ο γάμος της με τον Κουράκο έχει τελειώσει. Έτσι θα μιλήσει και πάλι με τον Στάθη στο τηλέφωνο και θα κανονίσουν ραντεβού σε μία μοναχική τοποθεσία. Εκεί θα παραδεχθούν πως έχουν ακόμα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και έτσι, ο έρωτάς τους θα αναζοπυρωθεί.

Τι θα δούμε σήμερα (31/10) στη Γη της Ελιάς

Ο Σωκράτης συνεχίζει να κάνει «στενό μαρκάρισμα» στην Αλκμήνη, που δείχνει να κολακεύεται και αρχίζει να τον βλέπει κι αυτή με άλλο μάτι, ενώ ο Κωνσταντίνος βρίσκει έναν καινούριο χώρο για το κλαμπ και ο Δημοσθένης του δίνει το πράσινο φως: «Προχώρα το, θέλω να γίνουν όλα γρήγορα», του λέει. Την ίδια ώρα οι εντάσεις ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Χρήστο αυξάνονται συνεχώς, και το ζευγάρι περνά μεγάλη κρίση, που όλα δείχνουν ότι πάνε για χωρισμό (δείτε εδώ τι θα συμβεί τελικά ανάμεσά τους).

Γη της Ελιάς Σωκράτης

Στο μεταξύ η Μαργαρίτα δίνει αναφορά στον Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής: «Η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, απλά ξέρεις ότι όλα αυτά κοστίζουν», του επισημαίνει κι εκείνος δέχεται να προχωρήσει: «Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις και τις ζημιές θα τις πληρώσω εγώ, μη σε νοιάζει», την ενθαρρύνει. Ταυτόχρονα όμως ενημερώνει τον Στάθη: «Συμφώνησα με τη Μαργαρίτα να της πληρώσω εγώ ό,τι χρειαστεί για τις ελιές της Αρετής και φυσικά θα κρατήσω τα χρήματα από τις εισπράξεις», του λέει και ο Στάθης γίνεται έξαλλος: «Τι λες, ρε ξάδελφε, πας καλά; Ποιες εισπράξεις;», απορεί.

Την ίδια ώρα ο Πότης επισκέπτεται την Αθηνά και τη συγκινεί με όσα της λέει, ενώ η Μυρτάλη αποκαλύπτει στη Μαρίνα:

«Να σου πω. Ήρθε ο Αλέξης από το σπίτι και να, πώς να σου το πω… Έγινε πάλι», της ομολογεί. «Τι εννοείς, ρε συ Μυρτάλη; Έκανες έρωτα μαζί του; Πας καλά κοριτσάκι μου; Έχεις τρελαθεί τελείως; Δεν θέλω ούτε να σε ξέρω. Πραγματικά σου είχα πει ότι αν ξαναγίνει σου κόβω και την καλημέρα», της ξεκαθαρίζει και το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών είναι πλέον δεδομένο. Στο μεταξύ η αστυνομία ανακαλύπτει ένα όπλο και το εξετάζει, καθώς μπορεί να αποτελέσει νέο στοιχείο στη δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ιφιγένεια Τζόλα: «Θα υπάρξει καυγάς του Φίλιππου με...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για τη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Spoiler: Συμβόλαιο θανάτου για τη Δήμητρα