Από TV24 Team

Στα επόμενα επεισόδια της Γη της Ελιάς θα δούμε τη Βασιλική να μπαίνει σε πολύ μεγάλο κίνδυνο καθώς ένας άγνωστος άνδρας θα της ρίξει στο ποτό της το περιβόητο, χάπι του βιασμού.

Ο Φίλιππος διασκεδάζει μαζί με τη Βασιλική σε ένα μπαρ της περιοχής, αλλά το ζευγάρι πάνω στην κουβέντα μαλώνει. Ο Φίλιππος εκνευρισμένος φεύγει από το μπαρ όπου διασκέδαζαν, αφήνοντας τη Βασιλική μόνη και το πεδίο ελεύθερο σε έναν τύπο που την παρακολουθεί.

Γη της Ελιάς Φίλιππος

Μόλις ο τύπος βλέπει τον Φίλιππο να φεύγει, πλησιάζει τη Βασιλική με περίεργες διαθέσεις. Όμως, για καλή της τύχη, ο Φίλιππος μετανιώνει για τον καβγά τους και επιστρέφει στο μαγαζί, όπου βλέπει τον τύπο να έχει κολλήσει στη γυναίκα του. Το μυαλό του θολώνει και αρχίζει να δέρνει με μανία τον τύπο που την έχει πλευρίσει, βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του (δείτε εδώ τις αποκλειστικές αποκαλύψεις της Ιφιγένειας Τζόλα στο TV24 για το συγκεκριμένο περιστατικό).

Γη της Ελιάς Βασιλική

Ο Στάθης πλακώνει τον επίδοξο βιαστή της Βασιλικής στη Γη της Ελιάς

Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού για το Tivi Σίριαλ, η Βασιλική συνέρχεται και ο Κουράκος συλλαμβάνει τον Γάκη για απόπειρα βιασμού. Την ίδια ώρα ο Στάθης μαθαίνει ότι ο υπεύθυνος για την κατάσταση της κόρης του συνελήφθη, τρελαίνεται και αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Έτσι την ώρα που ο αστυνόμος Κουράκος έχει τον Γάκη στο αστυνομικό τμήμα και τον ανακρίνει, μπαίνει έξαλλος ο Στάθης μέσα και πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που προσπάθησε να βιάσει την κόρη του.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Σου απαγορεύω να...» - Η κατάσταση με την Χάιδω και τον Λυκούργο πάει από το κακό στο χειρότερο

Γη της Ελιάς Spoiler: «Αποφάσισε ή εγώ ή αυτή!» - Ο Στάθης παρατάει την Εύα