Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί από πέρυσι να είχαμε δεδομένο ότι η Καλλιόπη με τη Στέλλα έχουν άριστες σχέσεις στον Σασμό, ωστόσο όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (31/10), οι δύο γυναίκες θα έρθουν σε αντιπαράθεση μιας και η δικηγόρος θα ζητήσει ορισμένες απαντήσεις από την πρώην πεθερά της.

«Η Στέλλα ήρθε επαέ για να μας ανακοινώσει μερικά συμπεράσματα που έχει βγάλει», λέει η Καλλιόπη όταν βλέπει τον Αστέρη να μπαίνει στο δωμάτιο.

«Δεν έχω βγάλει συμπεράσματα κυρία Καλλιόπη, απαντήσεις ψάχνω», της λέει η δικηγόρος με αυστηρό ύφος.

Εκνευρισμένη, η Καλλιόπη απανατάει: «Απαντήσεις θέλετε, θα σας τις δώσω όλες. Ό, τι έγινε με τον γιατρό το ομολόγησα χωρίς φόβο και φορτώθηκα και τον φόνο, ενώ δεν το έκανα. Τον αποτελείωσε ο Κώστας ο Μιχελάκης».

Η Στέλλα όμως ξέρει ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία: «Θεωρείτε σύμπτωση ότι τη μέρα που μου ζητήσατε να γλιτώσω τον Μιχελάκη από τη φυλακή, εκείνος δολοφονήθηκε», της λέει.

«Ο σκύλος γυρεύει τα ζάλα του λαγού, ο λαγός ήταν ο Κώστας ο Μιχελάκης και ο σκύλος, ο Παύλος ο Βρουλάκης», απαντάει η Καλλιόπη και φεύγει ενοχλημένη από το σαλόνι (δείτε εδώ ποιον οργανώνει να βγάλει από τη μέση).

Το απόσπασμα από το αποψινό (31/10) επεισόδιο του Σασμού

Η αντίδραση της Καλλιόπης όταν μάθει ότι ο Αστέρης θέλει να φύγει από την Κρήτη

Η Καλλιόπη έχει μάθει πως ο Αστέρης έχει αποφασίσει να φύγει από την Κρήτη και φυσικά γι' αυτό κατηγορεί την Αργυρώ.

«Ανάθεμα τη Βρουλάκενα και όλο της το σόι. Τίποτα καλό δεν συνέβη στη ζωή μας από τότε που τη γνώρισε το κοπέλι μου. Και τώρα με τον τρόπο της θέλει να μου τον διώξει ξανά μακριά. Εκείνη έκαμε την οικογένειά της, το παιδί. Το δικό μου το παιδί που έχει μείνει μόνο και κάθε μέρα που περνάει αρρωσταίνει όλο και περισσότερο με τη σκέψη της, τι θα γίνει;», λέει στον Μαθιό, που τη συμβουλεύει να αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, ενώ της τονίζει πως είναι σοφή η απόφαση του Αστέρη να φύγει, μήπως και καταφέρει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: «Τη μάνα σου δεν τη σκέφτεσαι;» - Η Στέλλα πιέζει τον Αστέρη να μείνει στην Κρήτη

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική υποψιάζεται την αλήθεια - Ένα βήμα πριν μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή