Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός», η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα με τον Παύλο και το TV24 έχει καρέ - καρέ την ανατρεπτική συνάντηση των δύο (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας).

Η Καλλιόπη έχει μάθει πως ο Αστέρης έχει αποφασίσει να φύγει από την Κρήτη και φυσικά γι' αυτό κατηγορεί την Αργυρώ.

«Ανάθεμα τη Βρουλάκενα και όλο της το σόι. Τίποτα καλό δεν συνέβη στη ζωή μας από τότε που τη γνώρισε το κοπέλι μου. Και τώρα με τον τρόπο της θέλει να μου τον διώξει ξανά μακριά. Εκείνη έκαμε την οικογένειά της, το παιδί. Το δικό μου το παιδί που έχει μείνει μόνο και κάθε μέρα που περνάει αρρωσταίνει όλο και περισσότερο με τη σκέψη της, τι θα γίνει;», λέει στον Μαθιό, που τη συμβουλεύει να αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, ενώ της τονίζει πως είναι σοφή η απόφαση του Αστέρη να φύγει, μήπως και καταφέρει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του.

Η συνάντηση της Καλλιόπης με τον Παύλο στον Σασμό

Το μένος της «Καπετάνισσας» όμως για τους Βρουλάκηδς "βράζει" μέσα της και έτσι αποφασίζει να αναμετρηθεί για ακόμη μία φορά με τον Παύλο προκειμένου να του ξεκαθαρίσει πως πρέπει να μείνει μακριά από τα παιδιά της.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που ήρθες πίσω στο χωριό, πάντως να ξέρεις πως θα με βρεις μπροστά σου αν απειλήσεις ξανά τα παιδιά μου. Ο Μαθιός μου και ο Αστέρης μου δεν έχουν κάνει πράμα και καλά θα κάνεις να κοιτάξεις τη δική σου οικογένεια που όπου σταθεί και όπου βρεθεί μας κατηγορεί για φόνους που δεν κάναμε», του επισημαίνει. Ο Παύλος δεν έχει άλλα λόγια να της πει.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Το ύφος του μόνο μαρτυρά πως στο εξής θα της απαντάει με πράξεις. «Δεν σε φοβάμαι! Μείνε απλά μακριά από την οικογένειά μου», θα του πει τελικά και θα φύγει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στον Σασμό - Κλείνεται σε μοναστήρι ο...

Σασμός: «Συνταγή για γαμήλια τούρτα έχω...» - Η αναφορά στο όνομα του Άκη Πετρετζίκη και η απάντησή του