Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Άσχημα θα είναι τα πράγματα για τη Γεωργία στο αποψινό (31/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» (δείτε εδώ ένα καυτό spoiler για τη συνέχεια), μιας και η Γεωργία θα βρεθεί "παγιδευμένη" στο σπίτι των Μπουραντάδων.

Κάποια στιγμή αποφασίζει λοιπόν να τηλεφωνήσει στον πατέρα της. «Γεωργίτσα μου, το σκέφτηκα καλά γιατί στεναχωρήθηκα πολύ, δε θα σου πω ψέματα. Το μόνο που θέλω από εδώ και πέρα είναι να είμαστε ειλικρινείς και να μην λέμε ψέματα ο ένας στον άλλον, όπως κάναμε πάντα εμείς οι δύο. Από αύριο μπορείς αν θες να έρχεσαι στη δουλειά», λέει ο Μάρκος στην κόρη του και της ζητάει τη μητέρα της, ωστόσο εκείνη του λέει ψέματα πως βρίσκεται στον Μπακάλη.

Εκείνη τη στιγμή ωστόσο, ο Χριστόφορος τη βλέπει να μιλάει στο τηλέφωνο και τη ρωτάει αν μιλάει με τη μητέρα της. Ο Μάρκος φυσικά τον ακούει και καταλαβαίνει πως η κόρη του είναι στο σπίτι των Μπουραντάδων.

To απόσπασμα από το αποψινό (31/10) επεισόδιο του Παράδεισου των Κυριών

Τι άλλο θα δούμε σήμερα (31/10) στον Παράδεισο των Κυριών

Η Μιράντα, μετά τη δυσάρεστη επίσκεψη που δέχτηκε το βράδυ από τον Χρηστίδη, ο οποίος για άλλη μια φορά καταφέρνει να την τρομοκρατήσει, αποζητά μια βοήθεια και αυτή είναι η συμβουλή της μάνας της για το τι πρέπει να κάνει.

Η κυρία Γιαννούλα, αφού της λέει ότι είναι δίπλα της και να μη φοβάται πια, αποφασίζει να της στείλει βοήθεια, η οποία επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τη Μιράντα.

Η κυρία Γιαννούλα βρίσκει τη γυναίκα του Θανάση και τη στέλνει στο σπίτι τής Μιράντας. Όταν τη βλέπει η κοπέλα μπροστά της τα χάνει, αλλά η Ματούλα την καθησυχάζει: «Τα ξέρω όλα. Είναι ένα τέρας που πρέπει να πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει και δεν είναι λίγα», της λέει και της υπόσχεται: «Αυτή τη φορά δεν θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια». Στο μεταξύ η Γεωργία παρακούγοντας για άλλη μια φορά τον πατέρα της, έχει βρεθεί παγιδευμένη και φαίνεται ανήμπορη να το διαχειριστεί…

Ο Παράδεισος των Κυριών Μιράντα

Την ίδια ώρα ο Ντίνος, αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος για να βρει τον δολοφόνο του Αριστείδη, βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί την αστυνομία. Μιλάει με τον Σωτήρη ο οποίος πηγαίνει στον Παράδεισο, αρχίζει να ενώνει κάποια κομμάτια του παζλ και καταφέρνει να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη λύση της υπόθεσης και συγκεκριμένα στον Θανάση Χρηστίδη, ενώ ο Θανάσης από την άλλη, κάνει μια ανακάλυψη που τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Άντε να μπει το καραφλό σκουλήκι φυλακή!» - Ο Γιαμαλης "ξύπνησε" και το Twitter τον αποθέωσε

«Είναι δύσκολο...» - Το γύρισμα που έκανε η Τζένη Καζάκου μετά τον θάνατο του Κώστα Καζάκου