Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως είχαμε δει στο φινάλε του πρώτου κύκλου της Γης της Ελιάς, ο Κουράκος συνέλαβε την Αθηνά για τον φόνο του Δημήτρη και μάλιστα ήταν κάθετος πως τα στοιχεία αποδεικνύουν περίτρανα την ενοχή της. Η άποψή του αυτή έφερε και το τέλος στον γάμο του με την Ιουλία.

Τα πράγματα άλλαξαν ωστόσο καθώς ο Κουράκος άρχισε να βλέπει με άλλο μάτι την υπόθεση και να ερευνά ενδελεχώς όλους τους παράγοντες που θα μπορούσαν να αποδείξουν την αθωότητα αυτής της γυναίκας.

Όπως θα δούμε στο αποψινό (31/10) επεισόδιο λοιπόν, ο αστυνόμος, αποκαλύπτει στον Λυκούργο πως εκείνος και οι συνεργάτες του (δείτε εδώ τι θα συμβεί στη Δήμητρα) ανακάλυψαν ένα όπλο που θα μπορούσε να ταιριάζει σε αυτό με το οποίο δολοφονήθηκε ο Δημήτρης.

Η εξομολόγηση του Κουράκου στον Λυκούργο στη Γη της Ελιάς

«Ταυτοποιήσαμε ένα ορφανό DNA που ανήκει στον υπεύθυνο του κλαμπ. Μπήκαμε στο σπίτι της αγαπητικιάς του και βρήκαμε ένα όπλο. Θα χαρώ πολύ αν αποδειχθεί πως η Αθηνά Νομικού είναι αθώα»

Τι άλλο θα δούμε σήμερα (31/10)

Ο Σωκράτης συνεχίζει να κάνει «στενό μαρκάρισμα» στην Αλκμήνη, που δείχνει να κολακεύεται και αρχίζει να τον βλέπει κι αυτή με άλλο μάτι, ενώ ο Κωνσταντίνος βρίσκει έναν καινούριο χώρο για το κλαμπ και ο Δημοσθένης του δίνει το πράσινο φως: «Προχώρα το, θέλω να γίνουν όλα γρήγορα», του λέει. Την ίδια ώρα οι εντάσεις ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Χρήστο αυξάνονται συνεχώς, και το ζευγάρι περνά μεγάλη κρίση, που όλα δείχνουν ότι πάνε για χωρισμό (δείτε εδώ τι θα συμβεί τελικά ανάμεσά τους).

Γη της Ελιάς Σωκράτης

Στο μεταξύ η Μαργαρίτα δίνει αναφορά στον Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής: «Η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, απλά ξέρεις ότι όλα αυτά κοστίζουν», του επισημαίνει κι εκείνος δέχεται να προχωρήσει: «Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις και τις ζημιές θα τις πληρώσω εγώ, μη σε νοιάζει», την ενθαρρύνει. Ταυτόχρονα όμως ενημερώνει τον Στάθη: «Συμφώνησα με τη Μαργαρίτα να της πληρώσω εγώ ό,τι χρειαστεί για τις ελιές της Αρετής και φυσικά θα κρατήσω τα χρήματα από τις εισπράξεις», του λέει και ο Στάθης γίνεται έξαλλος: «Τι λες, ρε ξάδελφε, πας καλά; Ποιες εισπράξεις;», απορεί.

Την ίδια ώρα ο Πότης επισκέπτεται την Αθηνά και τη συγκινεί με όσα της λέει, ενώ η Μυρτάλη αποκαλύπτει στη Μαρίνα:

«Να σου πω. Ήρθε ο Αλέξης από το σπίτι και να, πώς να σου το πω… Έγινε πάλι», της ομολογεί. «Τι εννοείς, ρε συ Μυρτάλη; Έκανες έρωτα μαζί του; Πας καλά κοριτσάκι μου; Έχεις τρελαθεί τελείως; Δεν θέλω ούτε να σε ξέρω. Πραγματικά σου είχα πει ότι αν ξαναγίνει σου κόβω και την καλημέρα», της ξεκαθαρίζει και το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών είναι πλέον δεδομένο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ιφιγένεια Τζόλα: «Θα υπάρξει καυγάς του Φίλιππου με...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για τη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Ο Στάθης εισβάλλει στο τμήμα και πλακώνει τον επίδοξο βιαστή της Βασιλικής