Από TV24 Team

Τι θα γίνει άραγε όταν η τρυφερή Βασιλική της Μάνης γίνει στόχος βιασμού; Ο πανταχού παρών Φίλιππος θα τη σώσει ή θα κινδυνεύσει η ζωή της; Η Ιφιγένεια Τζόλα της Γης της Ελιάς, εξηγεί στο TV24 τις περιπέτειες στις οποίες θα μπλέξει η οικογένεια Στεφανέα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η ηρωίδα της θα κάνει ειρήνη με την Αρετή.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Πόσο ισχυρός είναι ο δεσμός της ηρωίδας σου με τον Φίλιππο στη Γη της Ελιάς; Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να κλονιστεί;

«Η αγάπη που έχει η Βασιλική για τον Φίλιππο είναι τόσο μεγάλη που δεν νομίζω ότι μπορεί να κλονιστεί. Αλλωστε, όταν ένας άνθρωπος σου αποδεικνύει καθημερινά πόσο σε αγαπάει και το πόσο θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένη όπως κάνει ο Φίλιππος, δύσκολα θα καταφέρει να σπείρει αμφιβολίες και να διαταράξει τις ισορροπίες. Επομένως θεωρώ πως ο δεσμός της ηρωίδας μου με τον Φίλιππο είναι ακλόνητος».

Με τον Φίλιππο είστε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Τι θα μπορούσε να «στραβώσει» τη σχέση σας;

«Η σχέση του Φιλίππου και της Βασιλικής, όπως έχουμε δει, πηγάζει από πραγματική αγάπη και έχει δοκιμαστεί άπειρες φορές. Παρά τις δυσκολίες που πέρασαν, δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν και να αγαπούν ο ένας τον άλλον όλο και περισσότερο. Δεν πιστεύω λοιπόν πως υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να στραβώσει σε αυτή τη σχέση».

Προσεχώς θα δούμε την ηρωίδα σου να πέφτει θύμα βιασμού. Πώς έγινε αυτό στο μπαρ και πώς σε σώζει ο Φίλιππος;

«Θα γίνει μια απόπειρα βιασμού της Βασιλικής στο μπαρ, όπου ένας άγνωστος θα προσπαθήσει με συγκεκριμένη ουσία να αποπλανήσει τη Βασιλική. Θα υπάρξει άγριος καβγάς ανάμεσα στον Φίλιππο και τον άγνωστο όπου από εκεί θα κριθεί η σωτηρία ή όχι της Βασιλικής».

Ιφιγένεια Τζόλα Γη της Ελιάς

Πώς θα συνεχιστεί η άσχημη σχέση της με τη μητέρα της; Την είδαμε στο παρελθόν να ξεσπά εναντίον της. Θα το δούμε ξανά;

«Η Αρετή είναι ένας άνθρωπος που έχει μια μονοδιάστατη οπτική πάνω στα θέματα και οι απόψεις της είναι πιο παγιωμένες και δέσμιες στον ήδη διαμορφωμένο χαρακτήρα της. Επομένως, δεν θεωρώ πως μπορεί να αποδεχτεί ποτέ τις επιλογές της κόρης της και κατ’ επέκταση την ίδια της την κόρη με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Δύσκολα λοιπόν πιστεύω θα δούμε μια “διαφορετική” Αρετή απέναντι στη Βασιλική».

Υπάρχει περίπτωση να δούμε μάνα και κόρη κάποια στιγμή αγαπημένες;

«Είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να συμβεί και το ελπίζω. Ο δεσμός μάνας κόρης είναι από τους πιο κομβικούς και είναι κρίμα να μην υφίσταται. Εκτός αυτού πρέπει κάποια στιγμή να επικρατήσει η κάθαρση για να επέλθει η ισορροπία και η αποκατάσταση των πραγμάτων».

Κάποια στιγμή είχες δηλώσει πως η σχέση Βασιλικής - Φίλιππου είναι καταδικασμένη. Από ποια άποψη;

«Η σχέση Φίλιππου - Βασιλικής αρχικά ήταν καταδικασμένη από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Αν και αυτό φαίνεται να ξεπεράστηκε, δεν καταφέρει να γίνει απόλυτα αποδεκτή από όλους και κυρίως από την ίδια της τη μάνα. Υστερα, τόσο οι δοκιμασίες που πέρασαν με την παραλίγο φυλάκιση του Φίλιππου όσο και με την απαγωγή τους και με την προσπάθεια αρπαγής του μωρού, δείχνουν πως τα πάθη των ηρώων σε αυτή την οικογένεια δεν θα σταματήσουν εύκολα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς εξελίξεις (27/10): Αναστάτωση στους Βρεττάκους - Η Μυρτάλη θέλει να διώξει τον Ισίδωρο από την εταιρεία

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Ο Χρήστος πιάνει στο κρεβάτι Αλέξη και Μυρτάλη