Από Πέννυ Μαστοράκου

Κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στους Παγιδευμένους, στα επόμενα επεισόδια της σειρά, καθώς όπως κυλούν τα γεγονότα ανακαλύπτουμε πως τελικά σχεδόν κανένας από τους ήρωες δεν είναι αυτό που φαίνεται, και όλοι κρύβουν ένοχα μυστικά και ένα σκοτεινό παρελθόν που τους βαραίνει!

Ο Σταύρος (ο οποίος τελικά τόσο καιρό κρυβόταν πίσω από όλα και είναι ο...) στην προσπάθειά του να στριμώξει τον Δημήτρη, ψαχουλεύει το παρελθόν του παππού του Γεράσιμου, και τότε έρχεται αντιμέτωπος με την γυναίκα που τον είχε βάλει φυλακή, χωρίς να γνωρίζει πως ήταν σύντροφός του!

Η καθηγήτρια του Σταύρου από το Πανεπιστήμιο εισβάλει στην σειρά

Σας είχαμε αποκαλύψει στο tv-24.gr, πως η Μαρία Κανελλοπούλου θα εισβάλει ως δικαστικός Μαργαρίτα Βατατζή και θα φέρει μεγάλες ανατροπές στην σειρά. Πιο συγκεκριμένα ο Σταύρος ανακαλύπτει το παρελθόν του Γεράσιμου Μαρκέτου, και βρίσκει την δικαστικό και καθηγήτρια του στο Πανεπιστήμιο, την Μαργαρίτα Βατατζή η οποία ήταν εκείνη που τον καταδίκασε σε 10ετή κάθειρξη.

Παγιδευμένοι

Η Μαργαρίτα νιώθει περίεργα να αποκαλύψει λεπτομέρειες για αυτή την υπόθεση, καθώς ήταν ζευγάρι με τον Γεράσιμο, και δεν θέλει να θυμάται τίποτα!

Ο Αλέκος δεν είναι δικηγόρος!

Ακραίες εξελίξεις τις οποίες δεν θα φανταζόμασταν ποτέ, κυριολεκτικά, πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια των Παγιδευμένων, (στα οποία και η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον...) καθώς η αλήθεια θα λάμψει και οι μάσκες θα πέσουν μία προς μία! Η οικογένεια του Άγγελου κρύβει μυστικά τα οποία αν αποκαλυφθούν θα διαλυθούν τελείως πολύ περισσότερο από ότι τώρα που ο καθένας κοιτάει πως να φυλάξει τον εαυτό του!

Το παρελθόν του Αλέκου του χτυπά την πόρτα, και ένα πρόσωπο φέρνει αποκαλύψεις μαζί του, οι οποίες μπορούν να τον καταστρέψουν ολοκληρωτικά! Η θεία του γνωρίζει από πρώτο χέρι πως δεν πήρε ποτέ του πτυχίο από τη Νομική Σχολή, αντιθέτως έχει ένα πλαστό πτυχίο, το οποίο τον βοήθησε με ύπουλο τρόπο να φτάσει ψηλά στον κλάδο!

 Ο Αλέκος δεν είναι δικηγόρος

Ο Αλέκος όταν αντιληφθεί πως αυτό έγινε γνωστό γίνεται πυρ και μανία καθώς ξέρει πως ο γιος του γνωρίζει για αυτό και πως με την πρώτη ευκαιρία θα κοιτάξει να τον στείλει κατευθείαν στην φυλακή! Θα το κάνει όμως;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Γροθιά στο στομάχι αυτή η σκηνή...» - Ξέσπασε το twitter με την ομολογία του Άγγελου στην Άννα

Παγιδευμένοι Spoiler: Σοκ! Ο δεύτερος εραστής της Μυρτώς μετά τον καθηγητή της