Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (26/10) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες), μιας και η Όλγα έρχεται σε σοβαρή σύγκρουση με τον Αντώνη.

Τι θα δούμε σήμερα (26/10) στην Άγρια Γη

Η δημοσίευση φωτογραφιών της Όλγας με τον Γιώργο, τη στρέφει κατά του Αντώνη, θεωρώντας πως εκείνος βρίσκεται από πίσω, μέχρι που μαθαίνει πως ο Γιώργος ευθύνεται. Από την άλλη, ο Γιώργος διαπιστώνει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Όλγα, αφού το σχέδιό του να την εκθέσει αποτυγχάνει. Στο μεταξύ, νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως και ο Αντώνης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την Όλγα.

Ο Άρης σε αδιέξοδο, δεν μπορεί να πει στην Ελπίδα την αλήθεια, ενώ η τελευταία του ζητάει να μείνει μακριά της. Η Άννα έρχεται πιο κοντά με τον Αλέξη, ενώ ξεκινάει μαθήματα με τον Μάνο. Η Όλγα βλέπει να ανοίγουν όλο και περισσότερα μέτωπα εναντίον της, καθώς ο Λουκάς της λέει ότι έχει αποδείξεις, πως εκείνη παγίδεψε την αδελφή της και ταυτόχρονα ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα (Μυρτώ) να βρει τη μνήμη της, χωρίς να ξέρει βέβαια πως η Όλγα έχει σοβαρούς λόγους να μην το θέλει αυτό για κανένα λόγο.

Τι θα δούμε αύριο (27/10)

Η εμπλοκή του Λουκά στο ατύχημα του Αντώνη αποκαλύπτεται και η Όλγα το μαθαίνει. Κι ενώ ο Λουκάς είναι έτοιμος να την κατηγορήσει για την παγίδα που έστησε στη Ρόζα, η Όλγα τον προλαβαίνει εκβιάζοντάς τον: «Αν τολμήσεις να με δώσεις θα σε καταστρέψω, σου τ’ ορκίζομαι! Θα υποφέρεις», τον απειλεί. Ο Κωστής παρουσιάζει πρόοδο κι αυτό γλυκαίνει τον πόνο της Ελπίδας για την άρνηση του Άρη. Ο Μάνος αρνείται την οικονομική βοήθεια της Όλγας: «Είσαι τρελός; Με τα λερωμένα αυτά χρήματα θα πάω να γίνω καλά; Δεν θέλω τίποτα από αυτή τη γυναίκα και αναρωτιέμαι πώς είχες δύναμη να τα πάρεις εσύ», λέει στον Άρη, αλλά ο τελευταίος αποφασίζει κρυφά να φυλάξει τα χρήματα για τη θεραπεία του φίλου του. Ο Αντώνης ζητά διαζύγιο, ενώ η Όλγα εκδηλώνεται ερωτικά στον Αρη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Απειλή πάνω από την οικογένεια της Όλγας - Η Ελπίδα έξω φρενών με...

«Η κόρη της συντρόφου μου είναι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Στέφανου Μιχαήλ για την προσωπική του ζωή