Από Πέννυ Μαστοράκου

Η κατάσταση φτάνει εκτός ορίων και ο Άρης για τα καλά στο "στόμα του λύκου"! Ο ήρωας έχει μπλεχτεί για τα καλά σε μια κατάσταση όπου δεν έχει γυρισμό στην Άγρια Γη, (δείτε εδώ ποιος πρωταγωνιστής της σειράς έγινε πρόσφατα μπαμπάς) και σήμερα Τρίτη 25/10 θα δούμε μία απόφαση που θα προκαλέσει μεγάλη ταραχή τόσο στην Όλγα, η οποία θεωρεί ότι εξαιτίας της γίνεται αυτό, αλλά και στην Ελπίδα η οποία διαλύεται...

Τα πάνω κάτω σήμερα στην Άγρια Γη

Ο Άρης ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι πρέπει να διακόψουν και αποφασίζει να φύγει από το κτήμα. Έτσι πάει στο γραφείο της Όλγας: «Παραιτούμαι! Αποφάσισα να φύγω», της λέει και η Όλγα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον μεταπείσει: «Να φύγεις; Γιατί έτσι ξαφνικά; Μήπως φταίει το φιλί που σου έδωσα τις προάλλες;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος λέει πως είναι καθαρά προσωπικό το ζήτημα της απόφασής του.

Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει και του κάνει μια δελεαστική πρόταση: «Θα δώσω όσα χρήματα χρειάζεται για τον φίλο σου τον Μάνο να πάει στο εξωτερικό και να γίνει καλά, με την προϋπόθεση να συνεχίσεις να είσαι εδώ στην Πλαγιά».

Ο Άρης δελεάζεται από την πρόταση και δέχεται. Την ίδια ώρα, η Ρένα ζητάει από τον Αντώνη να χωρίσουν. Από την πλευρά της η Ελπίδα αδυνατεί να καταλάβει γιατί φεύγει ο Άρης και συγκρούεται μαζί του, νιώθοντας προδομένη: «Με πρόδωσες! Ήσουν ο μόνος άνθρωπος που μετά από πολλά χρόνια εμπιστεύομαι και φεύγεις κι εσύ, με εγκαταλείπεις».

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος έχει αρχίσει να φτάνει κοντά σε πληροφορίες για την εξαφάνιση του Νικόλα Γαλάνη, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μιχάλη, που νιώθει ότι ο κλοιός γύρω τους σφίγγει. Κι ενώ ο Γιώργος πάει να στήσει παγίδα κατά της Ολγας έχοντας ως «δόλωμα» τη Ρένα, το σχέδιό του γυρίζει μπούμερανγκ και η Ρένα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Θωμάς πιέζει την Αθηνά να του αποκαλύψει τι μυστικά ξέρει από το παρελθόν.

Μην χάσετε και το επεισόδιο της Τετάρτης 26/10

Η δημοσίευση φωτογραφιών της Όλγας με τον Γιώργο, τη στρέφει κατά του Αντώνη, θεωρώντας πως εκείνος βρίσκεται από πίσω, μέχρι που μαθαίνει πως ο Γιώργος ευθύνεται. Από την άλλη, ο Γιώργος διαπιστώνει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Όλγα, αφού το σχέδιό του να την εκθέσει αποτυγχάνει. Στο μεταξύ, νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως και ο Αντώνης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την Όλγα.

Δούκα - Άγρια Γη

Ο Άρης σε αδιέξοδο, δεν μπορεί να πει στην Ελπίδα την αλήθεια, ενώ η τελευταία του ζητάει να μείνει μακριά της. Η Αννα έρχεται πιο κοντά με τον Αλέξη, ενώ ξεκινάει μαθήματα με τον Μάνο. Η Όλγα βλέπει να ανοίγουν όλο και περισσότερα μέτωπα εναντίον της, καθώς ο Λουκάς της λέει ότι έχει αποδείξεις, πως εκείνη παγίδεψε την αδελφή της και ταυτόχρονα ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα (Μυρτώ) να βρει τη μνήμη της, χωρίς να ξέρει βέβαια πως η Όλγα έχει σοβαρούς λόγους να μην το θέλει αυτό για κανένα λόγο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια γη εξελίξεις 19/10: Το σκοτεινό παρελθόν της Όλγας αποκαλύπτεται - Η Ελπίδα αντιδράει

Άγρια Γη εξελίξεις 20/10: «Δε γίνεται να είναι αδερφή μου η Ελπίδα» - Σε σοκ ο Άρης μετά το φιλί του με την κοπέλα