Από Πέννυ Μαστοράκου

Το χθεσινό επεισόδιο της Τετάρτης 26/10 άφησε το κοινό του Σασμού σε αναμμένα κάρβουνα, σχετικά με την επίμαχη στιγμή της Αργυρώς με τον Αστέρη (δείτε εδώ την αποθέωση της σκηνής από το Twitter) καθώς θεώρησαν ότι απόψε, την Πέμπτη 27/10 θα έβλεπαν την συνέχεια του, και αντί αυτού είδαν την Αργυρώ να πηγαίνει στον Σταύρο, και μετά την Βασιλική με τον Μαθιό να τσακώνονται καθώς έχει αμφιβολίες για τον γάμο τους...

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter έγινε έξαλλο, και τα σχόλια έπεφταν βροχή!

Χαμός στο Twitter για την σκηνή που δεν έδειξαν στον Σασμό

Μετωπική σύγκρουση Μαρίνας και Σταύρου! Η κατάσταση φτάνει στο τέλος της

Οι τυχαίες συναντήσεις του Αστέρη και της Αργυρώς πυκνώνουν και ο Σταύρος νιώθει πως όσο και αν του λέει πως θέλει να προσπαθήσει να σώσει τον γάμο τους, η κατάσταση ανάμεσά τους είναι μονόδρομος, και μοναδική λύση είναι το διαζύγιο!

Η Μαρίνα από την μεριά της, θέλει αυτός ο γάμος να πετύχει, και αφενός γιατί ο Σταύρος έχει τον Πετρή σαν δικό του παιδί και τους στάθηκε στα δύσκολα, και αφετέρου γιατί δεν η κόρη της θα μπλέξει ξανά με τους Σταματάκηδες!

Ο Σταύρος βλέπει την απόρριψη, και ξέροντας πως η κατάσταση δεν θα γίνει καλύτερη αλλά χειρότερη, της ανακοινώνει πως ήρθε η ώρα να πάρουν διαζύγιο και να πάνε στα δικαστήρια για το παιδί! Η Μαρίνα βλέπει την Αργυρώ να σκέφτεται τον Αστέρη και δεν θέλει να σκεφτεί ούτε για αστείο το ενδεχόμενο να ξαναμπλέξει μαζί του και να μαθευτεί το οτιδήποτε για το παιδί!

undefined

Ένας καυγάς με τον Σταύρο θα την κάνει να καταλάβει πολλά, την ώρα που εκείνος, μιας και την σέβεται απεριόριστα, θα της ζητήσει συγγνώμη για τους καυγάδες του με την Αργυρώ. Θα του δώσει συμβουλή να το παλέψει αλλά η κατάσταση είναι φως φανάρι...ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το τέλος!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Εισβάλλει στο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού - Το πρόσωπο που παγώνει τους πάντες

Σασμός spoiler: Ο έρωτας τους χτυπάει την πόρτα - Το ζευγάρι που μετά τις δυσκολίες είναι ξανά μαζί