Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ήρθε στο χθεσινό (26/10) επεισόδιο με την αλλαγή του ηθοποιού που ενσαρκώνει τον Αλέξανδρο (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter), το Ποιος Παπαδόπουλος επιστρέφει με καταιγιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε σήμερα (27/10) στο Ποιος Παπαδόπουλος

Ο Αρίστος, ακόμα έξαλλος μετά το σκηνικό με τον Γιάννη και τον διοικητή της Τροχαίας, έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Γιάννης χρησιμοποιεί το τζιπ του για παράνομες δοσοληψίες. Όλοι όμως, συμπεριλαμβανομένης της Μελίνας, είναι εναντίον του. Για να αποδείξει λοιπόν ότι έχει δίκιο, δείχνει σε όλους το πορτμπαγκάζ που έχει απομεινάρια από υλικά οικοδομής.

 Ποιος Παπαδόπουλος

Ο Γιάννης για να σώσει το τομάρι του, λέει ότι αποφάσισε να αναστηλώσει το καμένο τους σπίτι και τώρα ο Αρίστος, αλλά και όλη η οικογένεια, βρίσκονται αναγκασμένοι να συμμετάσχουν στις εργασίες αναστήλωσης που στήνουν στα γρήγορα ο Γιάννης με τη βοήθεια του Θανάση. Ωστόσο ο Αρίστος δεν πρόκειται να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Ο Αρίστος αναγκάζει τον Γιάννη να ανακοινώσει σε όλους τις παράνομες δραστηριότητες για τις οποίες χρησιμοποιούσε το τζιπ και, ενώ η Περιστέρα ψάχνει να βρει τη δύναμη να τον συγχωρέσει για άλλη μια φορά, ο Γιάννης περνάει κρίση μέσης ηλικίας και προσπαθεί να την τρέξει σε ινστιτούτα αισθητικής. Τα παιδιά πάλι συνεχίζουν να ανταγωνίζονται για την καρδιά της Εριέττας.

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (12-13/10)

Εν τω μεταξύ, στην αντιπροσωπεία έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το μυστικό του Αρίστου σχετικά με το λάθος που είχε γίνει στο μαιευτήριο. Ωστόσο, η Μελίνα θα το χειριστεί τελείως διαφορετικά το όλο θέμα και έχει μάλιστα και μια ιδέα για το πώς θα παρουσιάσουν επιτέλους τους άλλους Παπαδόπουλους σε όλο τον κύκλο τους…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ΑΝΤ1: Εξελίξεις με το μέλλον της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος - Η απόφαση που πάρθηκε

Ελένη Ουζουνίδου - Ποιος Παπαδόπουλος: «Η Περιστέρα πάνω απ' όλα έχει...»