Από Ελένη Μήτση

Τα πάνω κάτω φαίνεται να έχουν έρθει στο twitter με μια αλλαγή, που έγινε στη σειρά ''Ποιος Παπαδόπουλος'', καθώς στο επεισόδιο της Τετάρτης 26/10 (δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις) αντικαταστάθηκε ηθοποιός, χωρίς καμία ενημέρωση.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, το έναν από τους δύο γιους, που μπερδεύτηκαν στο μαιευτήριο. Στην αρχή το κοινό είχε αγαπήσει πολύ τον Νίκος Seymour Σταθόπουλος, που ενσάρκωσε το ρόλο και αν κρίνουμε από τα πολλά tweets, η αντικατάσταση από τον Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο δεν ήταν τόσο ευχάριστη, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε έναν νέο ηθοποιό.

Τα σχόλια στο twitter για την αλλαγή ηθοποιού από τη σειρά Ποιος Παπαδόπουλος

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 27/10

Ο Αρίστος αναγκάζει τον Γιάννη να ανακοινώσει σε όλους τις παράνομες δραστηριότητες για τις οποίες χρησιμοποιούσε το τζιπ και, ενώ η Περιστέρα ψάχνει να βρει τη δύναμη να τον συγχωρέσει για άλλη μια φορά, ο Γιάννης περνάει κρίση μέσης ηλικίας και προσπαθεί να την τρέξει σε ινστιτούτα αισθητικής. Τα παιδιά πάλι συνεχίζουν να ανταγωνίζονται για την καρδιά της Εριέττας.

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (12-13/10)

Εν τω μεταξύ, στην αντιπροσωπεία έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το μυστικό του Αρίστου σχετικά με το λάθος που είχε γίνει στο μαιευτήριο. Ωστόσο, η Μελίνα θα το χειριστεί τελείως διαφορετικά το όλο θέμα και έχει μάλιστα και μια ιδέα για το πώς θα παρουσιάσουν επιτέλους τους άλλους Παπαδόπουλους σε όλο τον κύκλο τους…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ΑΝΤ1: Εξελίξεις με το μέλλον της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος - Η απόφαση που πάρθηκε

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (26-27/10): Ο Αρίστος πυρ και μανία με τις ύποπτες κινήσεις του Γιάννη - Θα καταφέρει να τον ξεσκεπάσει;