Από Έφη Εκίζογλου

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει η άφιξη του Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 φέρνει νέες συνθήκες προγραμματισμού. Η prime time ζώνη θα επηρεαστεί αρκετά. Πρώτη σειρά που σταματά είναι οι Παγιδευμένοι (δείτε εδώ πότε θα ξεκινήσει πάλι να προβάλλεται) ενώ αλλαγές παρόμοιου τύπου θα υποστούν και το Ποιος Παπαδόπουλος αλλά και το Εκτός υπηρεσίας.

Οι δύο κωμικές σειρές του ANT1 θα σταματήσουν να προβάλλονται στο τέλος του μήνα

Κι όσον αφορά την επιστροφή τους... Η πρώτη φαίνεται πως έχει αγαπηθεί ήδη από το τηλεοπτικό κοινό, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης της ανεβαίνουν επικίνδυνα για τους απέναντι οπότε δεν τίθεται θέμα, θα επιστρέψει με νέα επεισόδια. Τώρα, όσον αφορά το Εκτός υπηρεσίας, δυστυχώς οι πτήσεις του στα νούμερα είναι χαμηλές αλλά το κανάλι ποντάρει σε αυτό οπότε θα το δούμε κι αυτό ξανά στους δέκτες μας, το πότε όμως δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (27-28/10)

Τετάρτη 26/10

Ο Αρίστος, ακόμα έξαλλος μετά το σκηνικό με τον Γιάννη και τον διοικητή της Τροχαίας, έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Γιάννης χρησιμοποιεί το τζιπ του για παράνομες δοσοληψίες. Όλοι όμως, συμπεριλαμβανομένης της Μελίνας, είναι εναντίον του. Για να αποδείξει λοιπόν ότι έχει δίκιο, δείχνει σε όλους το πορτμπαγκάζ που έχει απομεινάρια από υλικά οικοδομής.

 Ποιος Παπαδόπουλος

Ο Γιάννης για να σώσει το τομάρι του, λέει ότι αποφάσισε να αναστηλώσει το καμένο τους σπίτι και τώρα ο Αρίστος, αλλά και όλη η οικογένεια, βρίσκονται αναγκασμένοι να συμμετάσχουν στις εργασίες αναστήλωσης που στήνουν στα γρήγορα ο Γιάννης με τη βοήθεια του Θανάση. Ωστόσο ο Αρίστος δεν πρόκειται να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα.

Πέμπτη 27/10

Ο Αρίστος αναγκάζει τον Γιάννη να ανακοινώσει σε όλους τις παράνομες δραστηριότητες για τις οποίες χρησιμοποιούσε το τζιπ και, ενώ η Περιστέρα ψάχνει να βρει τη δύναμη να τον συγχωρέσει για άλλη μια φορά, ο Γιάννης περνάει κρίση μέσης ηλικίας και προσπαθεί να την τρέξει σε ινστιτούτα αισθητικής. Τα παιδιά πάλι συνεχίζουν να ανταγωνίζονται για την καρδιά της Εριέττας.

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (12-13/10)

Εν τω μεταξύ, στην αντιπροσωπεία έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το μυστικό του Αρίστου σχετικά με το λάθος που είχε γίνει στο μαιευτήριο. Ωστόσο, η Μελίνα θα το χειριστεί τελείως διαφορετικά το όλο θέμα και έχει μάλιστα και μια ιδέα για το πώς θα παρουσιάσουν επιτέλους τους άλλους Παπαδόπουλους σε όλο τον κύκλο τους…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κλαίω από τα γέλια με αυτή τη σειρά» - Το twitter έχει ξεκαρδιστεί με το σίριαλ ''Ποιος Παπαδόπουλος''

«Είναι γενικά επιδειξίας και αυτό...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Σπαντίδας για τον ρόλο του στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος»