Από TV24 Team

Ο χωρισμός είναι μονόδρομος για τον Χρήστο και τη Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς, όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού για το TV24. Ο Χρήστος θα πιάσει την κοπέλα του στο κρεβάτι με τον Αλέξη και ο μόνος άνθρωπος στον οποίο θα το πει θα είναι η Ισμήνη.

Η Ισμήνη βλέπει τον ξάδερφό της αναστατωμένο: «Τι έγινε; Γιατί είσαι έτσι; Τα έβαλε και μαζί σου η Μυρτάλη; Το περίμενα. Αυτή τα έχει με όλο τον κόσμο», του λέει, αλλά ο Χρήστος της εξηγεί: «Μακάρι να ήταν αυτό. Δεν ξέρω καν πώς να σου το πω, είμαι σοκαρισμένος και έξαλλος. Πήγα στο σπίτι λίγο πιο νωρίς για να της κάνω έκπληξη και την έπιασα μαζί με άλλον να κάνει έρωτα. Και ξέρεις με ποιον; Με τον Αλέξη», της λέει.

Η Ισμήνη τα χάνει: «Όλα τα περίμενα, αλλά αυτό όχι. Και τώρα τι θα κάνεις; Δεν θα της μιλήσεις;», τον ρωτάει, αλλά ο Χρήστος της λέει ότι είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι: «Τίποτα δεν θα κάνω. Δεν πρόκειται αν μπω καν σ’ αυτή τη διαδικασία, απλά θα μαζέψω τα ρούχα μου και θα φύγω χωρίς να της δώσω καμία εξήγηση», ισχυρίζεται.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Χρήστος

Η Ισμήνη στο πλευρό του Χρήστου στη Γη της Ελιάς

Λίγο αργότερα, ο Χρήστος πηγαίνει στο σπίτι και όντως μαζεύει τα πράγματά του λέγοντας απλά στη Μυρτάλη ότι χωρίζουν και φύγει χωρίς άλλη κουβέντα. Εκείνη στην αρχή μένει άναυδη, αλλά αμέσως τα συναισθήματά της αλλάζουν και εντελώς αψυχολόγητα, πηγαίνει και ζητάει τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο. «Πας καλά; Ρωτάς εμένα γιατί σε χώρισε ο Χρήστος; Και γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο, μιας και τον εαυτό σου έχεις ξεχάσει να τον ρωτάς για το αν ευθύνεται για κάτι», της τονίζει.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Του βρώμισες και σ’ άδειασε...» - Η Αρετή αντιμέτωπη ξανά με την Εύα

Γη της Ελιάς: Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Μυρτάλης