Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μυρτάλη έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και η αλλαγή στη συμπεριφορά της και ο τρόπος που μιλάει στους υπαλλήλους της αλλά και στους δικούς της ανθρώπους είναι αυταρχικός και απότομος.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πάνε και τόσο καλά ούτε στην προσωπική της ζωή μιας και καθώς δεν βρίσκει στο πρόσωπο του Χρήστου την ανταπόκριση που περίμενε, έχει στραφεί στον Αλέξη.

Η κίνησή της αυτή θα την εκθέσει πολύ σύντομα μιας και όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού και του TV24, ο Χρήστος θα την δει στο κρεβάτι με τον Αλέξη και θα την παρατήσει χωρίς να της δώσει καμία εξήγηση.

Τι θα συμβεί με τη Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Μυρτάλη

Ορισμένα δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν και ανέφεραν πως η Μυρτάλη, λίγο αφού χωρίσει με τον Χρήστο θα μάθει πως είναι έγκυος, ωστόσο δε θα γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Η Μυρτάλη δε θα μείνει ποτέ έγκυος, απλά θα χωρίσει με τον Χρήστο και θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το γεγονός ότι σιγά σιγά μένει μόνη της.

Τι θα δούμε σήμερα (27/10) στη Γη της Ελιάς

Οι Βρεττάκοι, κλείνουν ραντεβού στο σπίτι του Ισίδωρου, όπου η Μυρτάλη προκλητικά τους ανακοινώνει στη γενική συνέλευση: «Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβω ουσιαστικό ρόλο στην εταιρεία. Απαιτώ να αντικατασταθεί ο θείος Ισίδωρος και να αναλάβω εγώ η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης», είναι τα λόγια της και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη έχει φέρει στα όριά της την οικογένεια και οι αντιρρήσεις απ’ όλους θα είναι σφοδρές: «Έχεις τρελαθεί τελείως; Θέλεις να μας διαλύσεις;», τη ρωτάει ο Μάνος, ενώ ο Ισίδωρος θυμώνει απίστευτα και με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας ετοιμάζεται να εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει (δείτε εδώ τι θα της συμβεί στα επόμενα επεισόδια).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ιφιγένεια Τζόλα: «Θα υπάρξει καυγάς του Φίλιππου με...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για τη Γη της Ελιάς

Τηλεθέαση Mega (26/10): Έβγαλαν τη Γη της Ελιάς κι έβαλαν ποδόσφαιρο - Τι έγινε με τα νούμερα