Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί απόψε 26/10 να μην έχουμε νέο επεισόδιο στη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο οι εξελίξεις που ακολουθούν για τη σειρά μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό μιας και οι Βρεττάκοι αλλάζουν πλέον τη στάση τους απέναντι στην Μυρτάλη.

Από τη στιγμή που η κόρη του Ιπποκράτη πήρε το 51% της επιχείρησης έχει αλλάξει στάση απέναντι σε όλους και ο χαρακτήρας της έχει γίνει πολύ απότομος.

Μάλιστα όπως θα δούμε, δε θα διστάσει να ζητήσει από τη γενική συνέλευση της επιχείρησης να πάρει εκείνη τη θέση του Ισίδωρου στο ελαιοτριβείο (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Η απόφαση του Ισίδωρου και της Ιουλίας στη Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει λοιπόν στην ανιψιά του πως αν αποφασίσει να το κάνει αυτό, τότε εκείνος και η υπόλοιπη οικογένεια, θα ανοίξουν νέα επιχείρηση, στην οποία φυσικά δε θα είναι μέλος.

Όσο για την Ιουλία, μετά την απόκτηση της περιουσίας του Ιάκωβου Βρεττάκου, έχει ξεκινήσει να οργανώνει, όπως της ζήτησε στο γράμμα της ο αδερφός της, το ίδρυμα στο όνομα του γιού του. Ο Ιάκωβος ζήτησε το ίδρυμα αυτό να έχει ένα 5μελές συμβούλιο, το οποίο θα αποτελείται από την ίδια, τη Μαργαρίτα, τον Λυκούργο και άλλα δύο μέλη τα οποία θα διαλέξει η Ιουλία.

Μιλώντας λοιπόν στον Λυκούργο, η Ιουλία του εξηγεί πως τις δύο αυτές θέσεις, θέλει να τις δώσει στον Μάνο Βρεττάκο και τον Φίλιππο Στεφανέα. Ο Λυκούργος παραξενεύεται ιδιαίτερα όταν ακούει την απόφαση της Ιουλίας και έτσι τη ρωτάει πώς και αποφάσισε να αφήσει εκτός τη Μυρτάλη.

Η Ιουλία όμως θυμάται πως ο Ιάκωβος στο γράμμα του, της τόνισε να φροντίσει να μην δώσει άλλη δύναμη στην ανιψιά τους καθώς δεν μπορεί να τη διαχειριστεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βόμβα» στη Γη της Ελιάς - Έγκυος η Μυρτάλη! Ποιος είναι ο πατέρας

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Σοκ για τη Βασιλική - Μαθαίνει ότι η μάνα της ήθελε να της κάνει μάγια