Από TV24 Team

Στη Γη της Ελιάς, η Μυρτάλη συνεχίζει να έχει αυτή τη σκληρή στάση απέναντι στους συνεργάτες της - και όχι μόνο. Μάλιστα με πολύ καμάρι λέει ότι αυτές τις τακτικές είχε και ο πατέρας της και τα πήγε πολύ καλά. Υιοθετώντας όμως αυτή τη στρατηγική, αυτό που καταφέρνει είναι να διαλύσει τόσο την επιχείρησή της με τις κρέμες αλλά και να βάλει σε κίνδυνο τη συνοχή της οικογένειάς της. Οι Βρεττάκοι πλέον είναι σε πόλεμο...

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Μυρτάλη συνεχίζει να φέρεται σκληρά και απαξιωτικά στους εργάτες τού ελαιοτριβείου. Έχει μια αυταρχική και προκλητική στάση, η οποία δεν αρέσει πρώτα απ’ όλα στους εργαζόμενους, οι οποίοι αρχίζουν να κάνουν παράπονα στους Βρεττάκους.

Ωστόσο και από την πλευρά των Βρεττάκων γίνεται όλο και λιγότερο αποδεκτή η συμπεριφορά της οι οποίοι, για μια ακόμη φορά, της εξηγούν πώς πρέπει να φέρεται στους υπαλλήλους και τους εργάτες: «Μυρτάλη, οι άνθρωποι δεν είναι σκουπίδια, ούτε δούλοι σου για να μιλάς έτσι. Εργάζονται και μάλιστα πολύ σκληρά για το συμφέρον της εταιρείας. Για κοίτα σύνελθε, γιατί θα τους διώξεις όλους με τους τρόπους σου και θα έχουμε πρόβλημα», της λέει ο Μάνος (δείτε εδώ ποιος κατέχει το τελευταίο δαχτυλίδι της οικογένειας).

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Ιουλία

Την ίδια στιγμή αναλαμβάνει δράση και η Μαρίνα και προσπαθεί να τη νουθετήσει: «Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω. Τι έχει αλλάξει, μου λες; Ηρέμησε λίγο, κατέβασε τους τόνους, μόνο κακό κάνεις με αυτόν τον τρόπο σου», της τονίζει, αλλά η Μυρτάλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω: «Με συγχωρείς, αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ποιος είναι το αφεντικό. Μέχρι χθες ήταν όλα χαλαρά και ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε. Αυτά πια είναι κομμένα», της απαντάει.

Στο μεταξύ τα ίδια προβλήματα συνεχίζει να αντιμετωπίζει και η Ισμήνη, η οποία αποφασίζει να αποχωρήσει από την εταιρεία τους: «Μυρτάλη μου λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις μόνη σου. Εγώ φεύγω. Αποχωρώ από την εταιρεία», της ξεκαθαρίζει, μην αντέχοντας άλλο την κακή συμπεριφορά τής συνεργάτιδάς της. Ωστόσο αυτό δεν αρέσει στη Μυρτάλη κι έτσι οι δύο πρώην φίλες και συνεργάτιδες φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς ταράζει την οικογένειά της

Λίγο αργότερα, παίρνοντας στην κυριολεξία φόρα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας: «Θέλω να συναντηθούμε όλοι μαζί. Θέλω να γίνει γενική συνέλευση να συζητήσουμε ή μάλλον να σας ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό», λέει στον Μάνο, στην Ιουλία και τον Ισίδωρο.

Έτσι κλείνουν ραντεβού στο σπίτι του Ισίδωρου, όπου η Μυρτάλη προκλητικά τους ανακοινώνει στη γενική συνέλευση: «Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβω ουσιαστικό ρόλο στην εταιρεία. Απαιτώ να αντικατασταθεί ο θείος Ισίδωρος και να αναλάβω εγώ η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης», υποστηρίζει και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Γη της Ελιάς Ισίδωρος

Η Μυρτάλη έχει φέρει στα όριά της την οικογένεια και οι αντιρρήσεις απ’ όλους θα είναι σφοδρές: «Έχεις τρελαθεί τελείως; Θέλεις να μας διαλύσεις;», της «επιτίθεται» ο Μάνος, ενώ ο Ισίδωρος θυμώνει απίστευτα, με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας ετοιμάζεται να εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μελίνα Κόντη: Μία άλλη η «Ράινα» χωρίς την ξανθιά περούκα - Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Ασπασία, Αρετή και Αναστασία απαγάγουν τον Θανάση