Από Ελένη Μήτση

Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τη σειρά Μαύρο ρόδο προβλήθηκε την Τρίτη 25/10 μέσω της εκπομπής Ελένη σχετικά με την ανακοίνωση, που έκανε ο Πέτρος στην Ελισάβετ έξω από το νοσοκομείο.

«Έχω τύψεις, νιώθω πως προκάλεσα την ταραχή του πατέρα του. Γι αυτό και ήθελα να σου πω, πως θα φύγω από το σπίτι, μόλις γυρίσουμε θα μαζέψω τα πράγματά μου. Για εσένα έμεινα εδώ για να διορθώσω τα λάθη και τις χοντράδες μου». Η Ελισάβετ, αν και από το βλέμμα της έδειξε ταραγμένη, απέφυγε να εκδηλώσει τα συναισθήματα της, κάτι που θα γίνει λίγο αργότερα...

Ο Πέτρος ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως θα φύγει από το χωριό

Ο Θέμης ανακαλύπτει πως ο γιός του είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ

Θέμα χρόνου ήταν να μάθει ο Θέμης στο Μαύρο Ρόδο, πως το ενδιαφέρον του γιού του, Πέτρου για το μοναστήρι δεν ήταν καθαρά επαγγελματικό. Η εμπλοκή του νεαρού με τη μονή δημιουργεί απορίες στον μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω.

Ο Θέμης προκειμένου να φέρει τον γιό του πίσω και να συνεχίσει τις δουλειές του ανενόχλητος, επισκέπτεται ο ίδιος τη Γερακιανή και όπως έχουμε δει, βρίσκει τον Πέτρο στο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της Ελισάβετ.

Μόλις τον βλέπει στο πλευρό της νεαρής καλόγριας, συνειδητοποιεί τι συμβαίνει και τον ρωτάει ευθέως: «Τι τρέχει με εσένα και τη θεούσα; Μεταξύ μας, πατέρας με γιό», ωστόσο ο Πέτρος δεν «λυγίζει» τόσο εύκολα.

Κάπως έτσι, ο Θέμης θα λάβει δράση και έτσι θα επισκεφθεί το μοναστήρι, προκειμένου να συναντήσει την Ηγουμένη και να μάθει τι συμβαίνει με τον γιό του (δείτε εδώ γιατί δεν παίζει αύριο το Μαύρο Ρόδο).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Το παιδί μου πνίγεται δίπλα στον Καστρινό!» - Ο Βίκος συμμαχεί με την Κύρα για την καταστροφή του Θέμη

Εκτός προγράμματος Mega αύριο (26/10) το Μαύρο Ρόδο - Τι έχει συμβεί