Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (26/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός» μιας και ο Μαθιός, θέλει να δείξει στον Παύλο Βρουλάκη πως πλέον δεν τον φοβάται και έτσι τον απειλεί με όπλο (δείτε εδώ όμως τι του επιφυλάσσει ο Παύλος).

Τι θα δούμε σήμερα (26/10) στον Σασμό

Μετά την έφοδο, ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με τις υποψίες του Ευθύμη. Η Αιμιλία εμφανίζεται στο χωριό μετά από πολλά χρόνια και επισκέπτεται τον Παύλο, τη Μαρίνα και τη γιαγιά, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης. «Πολλές φορές σας σκέφτηκα τα τελευταία χρόνια και ήθελα να έρθω να σας δω αλλά δεν είχα λόγια. Δεν ήξερα αν θέλατε, ούτε φυσικά να σας ξυπνήσω μνήμες του παρελθόντος.

Ο χαμός του παιδιού μας και στη συνέχεια του Παύλου, όπως πίστευα, γέμισαν με πόνο την ψυχή μου. Συχνά πάντως μάθαινα νέα σας και χαιρόμουν που συνεχίζατε τη ζωή σας, παρά τον πόνο που γέμισε και το δικό σας σπιτικό», τους λέει μεταξύ άλλων και η Μαρίνα χαίρεται πολύ που τη βλέπει ξανά μετά από τόσα χρόνια. «Εύχομαι οι συνθήκες να ήταν διαφορετικές, Αιμιλία μου.

Κάποτε αυτό το σπίτι ήταν γεμάτο από χαρές και γέλια. Και δες μας πώς καταντήσαμε», είναι τα λόγια της. Εξίσου συγκινημένη φαίνεται να είναι και η γιαγιά Ειρήνη που έστω και έτσι βλέπει την οικογένειά της να σμίγει ξανά. Όταν η Αιμιλία φεύγει και ο Παύλος στέκεται απέναντι από εκείνη και τη Μαρίνα, δέχεται την επίθεσή τους για τον φόνο του Κώστα. Τον κατηγορούν ευθέως και η ένταση θα δυναμώσει.

Σασμός - Μαθιός

Την ίδια στιγμή ο Αστέρης ανακοινώνει στους δικούς του πως φεύγει από το νησί. «Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Λυπάμαι που το λέω, αλλά έχεις ανάγκη να ηρεμήσεις και ξέρω πως μόνο αν βρεθείς μακριά από την Αργυρώ θα γίνει αυτό», του λέει ο Μαθιός. Η Καλλιόπη συγκλονίζεται από αυτή την εξέλιξη και ξεσπά εναντίον της Αργυρώς αλλά δεν κάνει καμία προσπάθεια να τον αποτρέψει.

Ο Μαθιός και η Βασιλική οργανώνουν τον γάμο τους. Ο Παύλος δέχεται επίθεση από τον Μαθιό, που τον απειλεί με όπλο αλλά ο Βρουλάκης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα και αυτό το ξέρει καλά ο μεγάλος γιος της καπετάνισσας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Μόνο αυτός αγαπάει την Αργυρώ» - Τρελάθηκε το twitter με τη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς

Σασμός spoiler: Στα μαχαίρια Μανώλης και Νικηφόρος - Θα ερωτευτούν την ίδια γυναίκα