Από Ελένη Μήτση

Μια απόφαση της Αργυρώς την οδήγησε στο σπίτι της οικογένειας Σταματάκη στο βουνό, εκεί όπου πήγαινε κρυφά με τον Αστέρη στα πρώτα και κοινά βήματα του έρωτα της στο Σασμό.

Αφού λοιπόν, η Αργυρώ διάβασε ένα γράμμα, που δεν προοριζόταν σε εκείνη, τυχαία εκείνη τη στιγμή, μπήκε ο Αστέρης στο σπίτι και τη συνάντησε. Ο ίδιος όπως είναι φυσικό τα έχασε, αφού δε μπορεί να την ξεπεράσει και αυτή ήταν η στιγμή, που το twitter έλιωσε με την αγάπη τους, που μένει στο κενό.

Τα σχόλια στο twitter μετά τη συνάντηση του Αστέρη και τη Αργυρώς

Η Αργυρώ καταρρέει όταν ο Αστέρης της ανακοινώνει πως...

Μπορεί να υπάρχουν πολλά που τους χωρίζουν, ωστόσο όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός», η Αργυρώ και ο Αστέρης θα έρθουν και πάλι κοντά, γεγονός που θα δημιουργήσει αντιδράσεις στις οικογένειές τους.

Πριν από λίγο καιρό, είδαμε πως η Αργυρώ παρακάλεσε τον Σταύρο να μείνει στην Κρήτη και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, ωστόσο όπως θα δούμε σύντομα, η προσπάθεια αυτή δεν πάει καλά. Η Αργυρώ απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον αγαπημένο της, ενώ είναι πλέον πασιφανές πως τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Αστέρη.

Σασμός Αστέρης Αργυρώ

Η κατάσταση αυτή θα γίνει ακόμα χειρότερη όταν ο Αστέρης μοιραστεί με την Αργυρώ την απόφασή του να φύγει οριστικά από την Κρήτη και να ξεκινήσει κάπου αλλού τη ζωή του. Η κοπέλα θα καταρρεύσει στην ιδέα και τότε όλα τα όμορφα που έζησαν μαζί θα σβήσουν.

Ίσως αυτή τη φορά το τέλος για το αγαπημένο ζευγάρι να είναι οριστικό...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Στα μαχαίρια Μανώλης και Νικηφόρος - Θα ερωτευτούν την ίδια γυναίκα

Σασμός spoiler: Στα άκρα Μαρίνα και Καλλιόπη - Προσπαθούν να χωρίσουν ξανά Αστέρη και Αργυρώ