Από Ελένη Μήτση

Μπορεί να βλέπουμε να λείπει το στοιχείο του έρωτα από τον δεύτερο κύκλο του Σασμού, όμως μια νέα γυναίκα, που θα μπει στη σειρά θα επαναφέρει το συναίσθημα αυτό, απλώς για δύο ίδιους ήρωες.

Ο Μανώλης πρόκειται να γνωρίσει τον Λευτέρη, εκεί όπου θα εργάζεται η Νάντια. Μετά από τον χωρισμό του με την Κλαίρη φαίνεται, πως έχει την ανάγκη να αισθανθεί κάτι όμορφο ξανά και το βρίσκει στα μάτια της.

Ο νέος έρωτας του Μανώλη θα τον φέρει σύγκρουση με τον Νικηφόρο

Άβολη όμως θα είναι η στιγμή, που ο Μανώλης θα ανακοινώσει τα συναισθήματά του στον φίλο του και εκείνος με τη σειρά του θα του απαντήσει, πως νιώθει κάτι αντίστοιχο για εκείνη (δείτε εδώ την σύνδεση του Νικηφόρου με την Νάντια).

Νάντια Σασμός

Ποια είναι η σκοτεινή «Νάντια» που μπαίνει στον Σασμό

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η κυρά της θάλασσας (2018), Η Φιλονικία (2016), Μια πέτρα λάθος (2016), Μήνις, η επανάσταση του καναπέ (2017)

Επέλεξε να γίνει ηθοποιός όταν βρέθηκε στο διπλανό καφέ από την δραματική σχολή “Πράξη 7” και ύστερα από παρακίνηση της φίλης της αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της

«Το γράψιμο με ενδιαφέρει πολύ. Από τα 9 μου κρατάω ημερολόγιο, το οποίο εξελίχθηκε στην αποτύπωση των σκέψεων και των ανησυχιών μου. Είναι ένας άλλος κόσμος και μια μορφή έκφρασης που την κουβαλάω πάντα. Τώρα προσπαθώ να γράψω το πρώτο μου έργο. Το τραγούδι μ’ αρέσει πολύ, τραγουδάω συνέχεια, αν και δεν έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα εκτός από εκείνα στην δραματική.

Σασμός νέο πρόσωπο - Πέννυ

Όταν ξεκίνησα στην δραματική σχολή δέθηκα τόσο πολύ μ’ αυτόν τον χώρο και με τους ανθρώπους που την απαρτίζουν από την πρώτη στιγμή. Θυμάμαι τα πάντα από εκείνα τα χρονιά, αλλά αυτό που μου έχει μείνει είναι οι ατέλειωτες ώρες προβών πριν τις εξετάσεις και αυτή η ανεμελιά που υπήρχε σ’ ένα τόσο προστατευμένο περιβάλλον. Είμαι τυχερή γιατί η πρώτη μου παράσταση ήταν με τους συμμαθητές μου, οι οποίοι είναι ακόμα φίλοι μου και η μετάβαση από την δραματική στον έξω κόσμο ήταν ομαλή», είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στο All4Fun.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ καταρρέει - Ο Αστέρης της ανακοινώνει πως...

Σασμός spoiler: Στα άκρα Μαρίνα και Καλλιόπη - Προσπαθούν να χωρίσουν ξανά Αστέρη και Αργυρώ