Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ''Αυτή η νύχτα μένει'' θα έχει πολλές εκπλήξεις τόσο για τη ζωή του Στρατή και του ονείρου, όσο και για την οικογένεια του Χρήστου.

Ο Δήμαρχος έχει ανακαλύψει όσα συνέβαιναν πίσω από την πλάτη του με την Μαρίνα και τον Βαρδάρη και έτσι η ψυχολογία του έχει πέσει κατακόρυφα. Ο Στρατής θα βρει νέα κίνητρα στη ζωή του μέσα από τον έρωτα, ο Χρήστος όμως;

Η συνωμοσία κατά του Χρήστου

Για καλή του τύχη έχει στη ζωή, τις δύο κόρες του, τη Φωτεινή και την Εύη, οι οποίες χωρίς να ξέρουν τους ακριβείς λόγους, που ο πατέρας τους δεν είναι καλά, συνωμοτούν και κάνουν τα πάντα προκειμένου να τον βοηθήσουν. Θα τα καταφέρουν άραγε;

Αυτή η νύχτα μένει

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Στάνκογλου με αφορμή το ρόλο του στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy day την Τετάρτη 19/10 μιλώντας για το ρόλο του στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'', στην οποία τον βλέπουμε να κάνει τον Δήμαρχο του Αγρινίου.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί παράλληλα και σε άλλη μια μεγάλη παραγωγή, αλλά ο χαρακτήρας του Χρήστο που υποδύεται στον Alpha έχει πολύ ενδιαφέρον, καθώς εμπλέκεται με τη νύχτα της περιοχής του Αγρινίου. Μάλιστα, ο Στάνκογλου έχει ζήσει και εκείνος με τη σειρά του σκηνικά σαν αυτά, που βλέπουμε στο έργο και δίστασε να τα περιγράψει.

«Κατάγομαι από επαρχία και έχω ζήσει ακραίες καταστάσεις, τσακωμούς, ξύλο αλλά και αρκετά ρομαντικά πράγματα. Είχα ερωτευτεί μικρός την τραγουδίστρια μαγαζιού στο χωριό μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρωταγωνιστεί ως Ζέτα στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' - Πως ήταν η Ηλιάνα Μαυρομάτη πριν από 14 χρόνια

Αυτή η Νύχτα Μένει: Όλη η αλήθεια - Πάει για δεύτερη σεζόν η σειρά του ALPHA;