Από Ελένη Μήτση

Εδώ και πολύ καιρό βλέπουμε τον Δημήτρη και την Άννα στους Παγιδευμένους να παιδεύονται με την δολοφονία της Μυρτώς και παράλληλα να έρχονται μεταξύ τους κοντά, με έναν τρόπο, που τους κάνει να εκδηλώνουν αργά τα συναισθήματα τους.

Μετά τον κίνδυνο, που πέρασε η Άννα στα χέρια του Άγγελου, ο Δημήτρης ήταν εκεί για εκείνη (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter) και έτσι έφυγαν μαζί περνώντας χρόνο παρέα. Η δικηγόρος τότε άρχισε να μιλάει για σχέσεις τους παρελθόντος της, ο Μαρκέτος ζήλεψε και το twitter ξετρελάθηκε με τη σκηνή ζηλοτυπίας.

Οι αντιδράσεις στο twitter με τη ζήλεια του Δημήτρη στους Παγιδευμένους

Ο δεύτερος εραστής της Μυρτώς μετά τον καθηγητή της

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» μιας και σύντομα θα αποκαλυφθεί πως η Μυρτώ, πέρα από τον καθηγητή της, είχε ακόμα έναν κρυφό εραστή!

Μετά την αποφυλάκιση του Θοδωρή, οι Αρχές προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Μετά τα στοιχεία που βρέθηκαν, ένας από τους κατηγορούμενους είναι και ο Νίκος, ο σύζυγος της αδερφής της Μυρτώς, της Χρύσας. Όπως έχουμε δει, ο Νίκος το βράδυ του φόνου της Μυρτώς έχει πολύ ισχυρό άλλοθι, το οποίο ωστόσο δεν μπορεί να αποκαλυφθεί.

Συγκεκριμένα, βρισκόταν με την ξαδέρφη της γυναίκας του, με την οποία διατηρεί δεσμό. Εκείνη αρνήθηκε να το καταθέσει καθώς θα διέλυε την οικογένειά της και έτσι ο Νίκος έχει βρεθεί εκτεθειμένος.

Παγιδευμένοι Νίκος παράνομος δεσμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Η νέα ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά - Υποδύεται την αδερφή της Υβόννης

Παγιδευμένοι: «Γροθιά στο στομάχι αυτή η σκηνή...» - Ξέσπασε το twitter με την ομολογία του Άγγελου στην Άννα