Από Έφη Εκίζογλου

Ο Άγγελος "Παγιδευμένος" στην φυλακή ετοιμάζεται να καταστρέψει πολύ κόσμο και πρώτος του στόχος είναι ο ίδιος του ο πατέρας. Αφού τον κατηγορεί πως εκείνος σκότωσε την Μυρτώ τον απειλεί και με ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό που ξέρει γι' αυτόν: Το πτυχίο του είναι πλαστό.

Ο Χατζής έβαλε τις άκρες του στο παρελθόν να του φτιάξουν το πτυχίο και κάπως έτσι έχτισε την μεγάλη καριέρα για την οποία και κοκορεύεται. Ο Άγγελος, όμως, αυτό το γνωρίζει, κι αν το πει ότι έχτισε ως τώρα θα καταστραφεί. Γι' αυτό λοιπόν θα συμμαχήσει με το ζόρι μαζί του. Ωστόσο, πριν από αυτό θα προσεγγίσει την Κλειώ, την αδερφή της Υβόννης για να τον βοηθήσει.

Η Άννα Καλαϊτζίδου μπαίνει στους Παγιδευμένους

Η Κλειώ, την οποία θα υποδυθεί η Άννα Καλαϊτζίδου, είναι η μικρότερη αδελφή της Υβόννης. Δυναμική, έξυπνη, έχει το δικό της δικηγορικό γραφείο στα Γιάννενα. Έχει μια προσωπικότητα που τραβάει την προσοχή με την πρώτη ματιά, εκ διαμέτρου αντίθετη ως χαρακτήρας με την αδερφή της, με την οποία τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν έχει καμία επαφή. Ξεκίνησε ως μια ακτιβίστρια δικηγόρος, υπέρ των αδικημένων γυναικών, αλλά η ζωή την ανάγκασε να αλλάξει στρατόπεδο. Δεν διστάζει να λερώσει τα χέρια της όταν πρόκειται να κερδίσει μία υπόθεση. Η αναγκαστική επιστροφή της θα είναι καταλύτης, όχι μόνο για τη δική της ζωή, αλλά και όλων των άλλων…

Παγιδευμένοι Κλειώ

Η Άννα Καλαϊτζίδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος το 2001. Έχει πάρει μέρος σε παραστάσεις του Θεάτρου Πόρτα, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και του Θεάτρου Αμόρε. Έχει συνεργαστεί σε θεατρικές παραστάσεις των Θ. Μοσχόπουλου, Τ. Μπαντή και άλλων, ενώ έχει παίξει και σε ταινίες των Γιώργου Τσεμπερόπουλου, Γιώργου Λάνθιμου Βασίλη Μαζωμένου και άλλων. Έχει παίξει σπουδαίο ρόλο στην ελληνική σειρά "Το κλειδί του παραδείσου" (2008-2009) με πρωταγωνιστές τους Αποστόλη Τότσικα, Ζέτα Μακρυπούλια και Σπύρο Παπαδόπουλο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - σούπερ αποκλειστικό: Σοκ - Η Άννα ζητάει διαζύγιο από τον Δημήτρη!

Παγιδευμένοι Spoiler: Σοκ! Ο δεύτερος εραστής της Μυρτώς μετά τον καθηγητή της