Από Ελένη Μήτση

Ο κίνδυνος και οι απειλές στους Παγιδευμένους είναι κάτι, που δε σταματάει καθώς η δολοφονία της Μυρτούς άνοιξε παλιές και νέες αιματηρές πληγές.

Η αδερφή της μετά από πολύ κόπο έφτασε στο δολοφόνο της με τη σκηνή, που ο Άγγελος της παραδέχεται τον λόγο, που τη σκότωσε να ανατριχιάζει. Η συνέχεια ήταν τραγική με την κοπέλα να κινδυνεύει και εν τέλει να σώζεται από τον Δημήτρη, του οποίου το θάρρος αποθεώθηκε από όλο το twitter.

Το twitter αποθέωσε τον Δημήτρη στους Παγιδευμένους

Στο μεταξύ ο Άγγελος δίνει χαριστική βολή στην...

Οι εξελίξεις στους Παγιδευμένους δε θα σταματήσουν να μας συναρπάζουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μιας και ο δολοφόνος της Μυρτώς έχει αποκαλυφθεί και βγάζει εκδικητικό χαρακτήρα.

Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει, πως την πάτησε και έτσι προσπαθεί να κάνει κακό στην οικογένεια Ροδίτη. Πρώτη στη λίστα του θα είναι η ανιψιά της Άννας, η Λίνα, η οποία ασχολείται πολύ σοβαρά με την κολύμβηση.

Ο Άγγελος θα μάθει, πως πριν από τους αγώνες της η κοπέλα, πήρε παράνομα χάπια για να ανεβάσει τις αποδόσεις της και φυσικά θα το βγάλει στη φόρα. Εκείνη θα νιώσει τρόμο, πως καταστρέφεται το όνομά της και το μέλλον της, όταν η Άννα θα αναλάβει δράση και θα σταματήσει με κάθε κόστος τη νέα συμπεριφορά του δικηγόρου (δείτε εδώ τον δεύτερο εραστή τη Μυρτούς).

Λίνα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Η νέα ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά - Υποδύεται την αδερφή της Υβόννης

Παγιδευμένοι - σούπερ αποκλειστικό: Σοκ - Η Άννα ζητάει διαζύγιο από τον Δημήτρη!