Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Θέμα χρόνου ήταν να μάθει ο Θέμης στο Μαύρο Ρόδο, πως το ενδιαφέρον του γιού του, Πέτρου για το μοναστήρι δεν ήταν καθαρά επαγγελματικό. Η εμπλοκή του νεαρού με τη μονή δημιουργεί απορίες στον μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω.

Ο Θέμης προκειμένου να φέρει τον γιό του πίσω και να συνεχίσει τις δουλειές του ανενόχλητος, επισκέπτεται ο ίδιος τη Γερακιανή και όπως έχουμε δει, βρίσκει τον Πέτρο στο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της Ελισάβετ.

Μόλις τον βλέπει στο πλευρό της νεαρής καλόγριας, συνειδητοποιεί τι συμβαίνει και τον ρωτάει ευθέως: «Τι τρέχει με εσένα και τη θεούσα; Μεταξύ μας, πατέρας με γιό», ωστόσο ο Πέτρος δεν «λυγίζει» τόσο εύκολα.

Η επίσκεψη του Θέμη στο μοναστήρι στο Μαύρο Ρόδο

Κάπως έτσι, ο Θέμης θα λάβει δράση και έτσι θα επισκεφθεί το μοναστήρι, προκειμένου να συναντήσει την Ηγουμένη και να μάθει τι συμβαίνει με τον γιό του (δείτε εδώ γιατί δεν παίζει αύριο το Μαύρο Ρόδο).

Τι θα δούμε σήμερα (25/10) στο Μαύρο Ρόδο

Στην Πάτρα η Αλεξία καταλαβαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στη ζωή της μητέρας της και θέλει να τη στηρίξει: «Μαμά, σε βλέπω τον τελευταίο καιρό προβληματισμένη! Τι συμβαίνει; Εχει να κάνει με τον μπαμπά;», τη ρωτάει, αλλά η Αγγελική θέλει να αφήσει έξω από όλο αυτό τα παιδιά της και προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση: «Με τον πατέρα σου, αγάπη μου, ποτέ δεν τελειώνουν τα προβλήματα, αλλά μη σκας εσύ γι’ αυτά και μην ασχολείσαι! Εσύ θέλω να κοιτάς τη ζωή σου και να κάνεις ό,τι αγαπάς, παιδί μου».

Στο μεταξύ, ο Βίκος στήνει καραούλι έξω από το σπίτι της Αγγελικής και της ζητάει να πάνε μια τελευταία βόλτα. Εκείνη δέχεται, αλλά του ζητάει να βάλουν τέρμα στο ειδύλλιό τους. Εκείνος καταρρακώνεται και προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη: «Σ’ αγαπάω, Αγγελική, μη μου το κάνεις αυτό!

Μαύρο Ρόδο Ελισάβετ

Δεν μπορώ μακριά σου! Σου το έχω πει κι άλλες φορές, πάμε να φύγουμε μακριά απ’ όλους, να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και να κάνουμε μαζί μια νέα αρχή». Εκείνη είναι προβληματισμένη και ο Βίκος συνεχίζει να της εκφράζει τα συναισθήματά του, ενώ ζητά και τη βοήθεια της Κύρας για να μην τελειώσει η σχέση τους. Η Αλεξία συνεχίζει να ανησυχεί για τη μητέρα της αλλά και για τις πρωτοβουλίες του πατέρα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κάναμε πολύ γρήγορα οικογένεια...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Νεφέλης Κουρή για την κόρη της

Συγκατοικούν εδώ και μήνες - Η κούκλα σύντροφος του Κώστα Νικούλι παίζει στο Μαύρο ρόδο