Από Ελένη Μήτση

Η πρωταγωνίστριας της νέας σειράς Μαύρο ρόδο, Φωτεινή Παπαθεοδώρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''ελένη'' την Τετάρτη 19/10 και μεταξύ των όσων δήλωσε για τον εαυτό της, η ηθοποιός μίλησε αναλυτικά και για τον ρόλο της.

Η μοναχή Ελισάβετ πολιορκείται από τον Πέτρο, ένα αγόρι πολύ διαφορετικό από εκείνη. Παρά λοιπόν το γεγονός, πως η κοπέλα δε μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις λόγω της ζωής, που έχει επιλέξει, δήλωσε πως δεν τα καταφέρνει να αντισταθεί, αφού στα τελευταία γυρίσματα τα μάτια της είναι κόκκινα από το κλάμα για εκείνον (δείτε εδώ τη γυναίκα, που σταθεί εμπόδιο στο ζευγάρι).

Η αποκάλυψη της Φωτεινής Παπαθεοδώρου για το Μαύρο ρόδο

«Τα μάτια μου είναι κόκκινα από το κλάμα για τον Πέτρο».

Ο δεύτερος άντρας που πολιορκεί την Ελισάβετ

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο, αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Όπως έχουμε δει, ο Πέτρος έχει αρχίσει να έχει πραγματικά αισθήματα για την Ελισάβετ και δε διστάζει να της τα δείξει.

Σύντομα μάλιστα, η επαφή τους αυτή θα αρχίσει να αποτελεί θέμα συζήτησης και στο μοναστήρι (δείτε εδώ την σκηνή). Αυτό που δεν έχει υπολογίσει ωστόσο η Ελισάβετ, είναι ότι υπάρχει ακόμα κάποιος που έχει πραγματικά συναισθήματα για εκείνη.

Όπως έχουμε ήδη καταλάβει, ο Γεράσιμος έχει βαθιά αγάπη για την Ελισάβετ μιας και οι δυο τους είναι κολλητοί από μικρά παιδιά. Στα επόμενα επεισόδια ωστόσο, ο νεαρός θα αποφασίσει να της μιλήσει ανοιχτά για τα συναιθήματά του, αποκαλύπτοντάς της πως δεν τη βλέπει μόνο φιλικά.

Η αντίδρασή της όμως θα τον τρομάξει και έτσι θα το πάρει πίσω για να μην χαλάσει τη σχέση του με την Ελισάβετ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ο Σταυρίνος θα...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για το Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Σοβαρό τροχαίο για τον Θέμη - Το σχέδιο για τη δολοφονία του