Από Ελένη Μήτση

Ο Κώστας Νικούλι είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, τον οποίο είδαμε να συμμετέχει μεγάλη επιτυχία στο Σασμό και μάλιστα να κάνει εντύπωση με τις υποκριτικές του ικανότητες (δείτε εδώ το νέο σίριαλ που θα συμμετέχει).

Ο ηθοποιός σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του είναι πολύ καλά και ερωτευμένος με την ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου, της οποίας το ταλέντο βλέπουμε σε δημοφιλή σειρά του Mega. Ο λόγος για το Μαύρο ρόδο και την ξανθιά τραγουδίστρια Νατάσσα που είναι πολύ κοντά στους Καστρινούς και συγκεκριμένα στον Πέτρο.

Η σύντροφος του Κώστα Νικούλι παίζει στη σειρά ''Μαύρο ρόδο''

Κώστας Νικούλι
Μαούτσου

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για τη σύντροφό του

Ο Κώστας Νικούλι που γνωρίσαμε καλύτερα, αγαπήσαμε και ρίξαμε μαύρο δάκρυ με το χαμό του στο "Σασμό", βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Κυψέλη" και μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, την προσωπική του ζωή αλλά και το ρατσισμό καθώς και εκείνος λόγω της καταγωγής του πέρασε δύσκολες στιγμές δηλώνοντας παράλληλα πως όλοι έχουν περάσει κάποια στιγμή από μια τέτοια κατάσταση

«Ο έρωτας μου δίνει δύναμη. Μία μέρα στη ζωή μου χωρίς έρωτα θα ήταν ξενέρωτη, αλλά τώρα έχει μία άλλη υφή, γιατί θέλω να είμαι σπίτι γιατί είναι ζεστά και όμορφα. Για εμένα είναι ότι θέλω να βρίσκομαι σπίτι και είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ. Έχουμε μοιράσει άτυπα τις δουλειές του σπιτιού και ότι προθυμοποιείται ο καθένας το κάνει» είπε ο Κώστας Νικούλι.

«Τα παιδικά μου χρόνια στην Αλβανία ήταν τέλεια. Στο σχολείο νεύριαζα συχνά και δεν ήμουν από τους καλύτερους μαθητές. Πιστεύω ότι ο ρατσισμός προέρχεται από τον φόβο και θεωρώ πως όλοι έχουμε περάσει κάποια στιγμή από αυτό. Υπάρχει παντού και εγώ θα έλεγα ότι από τη μία είναι ένας τρόπος προσέγγισης, δηλαδή να μπούμε σε κάποιο ίδιο κανάλι με τον άλλον, αλλά πολλές φορές αυτό μας κάνει και να αντιδράμε χωρίς να το περιμένουμε. Το άσχημο είναι όταν τα παιδιά εισπράττουν κάτι από τους γονείς που έχουν ακούσει αλλά δεν έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει και μόνο επειδή αυτό είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, το λένε χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει» συμπλήρωσε ο ηθοποιός για τον ρατσισμό και την καταγωγή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαζί στην τηλεόραση Δανάη Μιχαλάκη και Κώστας Νικούλι - Σε ποια σειρά θα τους δούμε

Μαύρο ρόδο spoiler: Θα αποκαλύψει το μυστικό της; Ο Θέμης και η Πολυξένη συναντιούνται μετά από χρόνια